|

Ömer Toprak Dortmund yolunda

Bundesliga devi Borussia Dortmund, Ömer Toprak ile ilgileniyor. Borussia Dortmund’un Ömer için gözden çıkardığı iddia edilen bonservis bedeli ise 20 milyon euro.

Yeni Şafak
14:01 - 26/05/2016 الخميس
Güncelleme: 11:14 - 26/05/2016 الخميس
Diğer
Ömer Toprak'a servet önerildi.
Ömer Toprak'a servet önerildi.

Mats Hummels'in Bayern Münih'e transfer olmasının ardından stoper arayışlarına hız veren Borussia Dortmund'da milli oyuncu Ömer Toprak gündemden düşmüyor.



Alman Bild gazetesinin haberine göre 2018 yılında sözleşmesi bitecek olan Ömer Toprak için Borussia Dortmund'un yakın zamanda resmi girişimlere başlayacağı ifade edildi. Dortmund'un Ömer için gözden çıkardığı iddia edilen bonservis bedeli ise 20 milyon euro.



Ömer Toprak'ın sözleşmesinde, gelecek sezon sonunda devreye girecek olan '12 milyon euroya serbest kalır' maddesi bulunuyor ancak Bayer Leverkusen Sportif Direktör Rudi Völler, Ömer'in takımda kalmasıyla alakalı umutsuz ifadeler kullandı.



Rudi Völler, “Aslında tüm oyuncularımızı tutmak istiyoruz ama aynı zamanda bazı acı durumlar da söz konusu” diyerek Ömer Toprak'ın takımdan ayrılabileceğinin sinyalini verdi.



Leverkusen Teknik Direktörü Jonas Boldt, Ömer'in takımda kalmasını isterken Ömer Toprak konuyla alakalı yorum yapmaktan kaçındı.










#Ömer Toprak
#Bayer Leverkusen
#Borussia Dortmund
٪d سنوات قبل