|

'Pereira giderse Pellegrini gelecek'

Pereira ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, Avrupa Ligi play-off turunda Grasshoppers maçlarına yeni teknik direktör ile çıkmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli kulüpte göreve getirilmesi planlanan teknik direktör ise Pellegrini.

Yeni Şafak
11:30 - 7/08/2016 Pazar
Güncelleme: 11:42 - 7/08/2016 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Pereira'nın istifa etmesi halinde takımın başına Pellegrini'yi getirmek istiyor.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Pereira'nın istifa etmesi halinde takımın başına Pellegrini'yi getirmek istiyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları başladı. Yönetimin istifa etmesini istediği Vitor Pereira, görevinden ayrılmama konusunda direnirken yönetim, yoğun baskılar nedeniyle Portekizli teknik adamla yollarını ayırmakta kararlı.



UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de yönetimin hedefi 18-25 Ağustos tarihleri arasında Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla oynanacak maçlara yeni teknik direktör ile çıkmak. Arayışlarını sürdüren yönetimin hedefinde ise ünlü teknik adam Manuel Pellegrini var.



Şilili teknik adam Pellegrini'nin menajeriyle ilk görüşmede olumlu sonuç alan sarı-lacivertliler, 62 yaşındaki teknik adam ile önümüzdeki günlerde bir araya gelerek masaya oturacak. Pellegrini'nin menajeri Jesus Martinez de Fenerbahçe'nin potansiyeli olan bir takım olduğunu belirterek, iyi bir proje sunulması halinde Pellegrini'nin Fenerbahçe'nin teklifini göz ardı etmeyeceğini söyledi.















Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Şilili teknik adam Manuel Pellegrini, geçtiğimiz sezon kaybedilen şampiyonluğun ardından sarı lacivertlilerin gündemine gelmişti. Pellegrini sezon sonunda Manchester City'deki görevinden ayrılmış ve yerine Pep Guardiola getirilmişti.



















#Fenerbahçe
#Manuel Pellegrini
#Vitor Pereira
8 yıl önce