|

Rıdvan Dilmen'den Negredo yorumu

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-1 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli futbol adamı yeni transfer Negredo hakkında olumsuz ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
22:21 - 26/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 22:39 - 26/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın yeni transferleri Lens, Medel ve Negredo Bursaspor maçına yedek kulübesinde başladı.
Beşiktaş'ın yeni transferleri Lens, Medel ve Negredo Bursaspor maçına yedek kulübesinde başladı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-1 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Dilmen, mücadele ilgili değerlendirmeleri sırasında Negredo hakkında ise olumsuz bir ifade kullandı.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;
  • Beşiktaş ilk kez seyircisi önüne çıktı. Bursaspor da bu maçı derbi havasında oynadı. Konsantrasyonları üst düzeydeydi ve elinden geldiği kadar mücadele verdi. Beşiktaş’ın kalecisini ikinci yarıda görmedik. Oyun, rakip yarı alanda oynandı. Beşiktaş çok üretmedi fakat kazanacak kadar baskılı oynadı. Özellikle ikinci yarı için bunu söyleyeyim. Beşiktaş, özgüven tazeledi. Bursaspor için ise bu maç ölçü olmaz. Sonraki haftaya bakacağız. Şenol Güneş’in teknik direktörlüğü Şampiyonlar Ligi’nde bir kere daha başlayacak. Yeni transferleri artık oynatmaları lazım. Derhal hazırlık maçı oynat, alışsınlar. Karabük’te mesela Medel’in oynaması gerekiyor diye düşünüyorum. Kenardaki oyuncular rotasyon için lazım. Önemli oyuncular.
#Rıdvan Dilmen
#Negredo
7 yıl önce