|

'Seni daha kovmadılar mı?'

Kasımpaşa maçı öncesi Pereira ile Terraneo arasında esprili bir diyalog geçti. Kasımpaşa maçı öncesi Terraneo'yu gören Pereira, "Sen kovulmamış mıydın" dedi. Terraneo da bunun altında kalmadı.

Yeni Şafak
09:58 - 14/02/2016 Pazar
Güncelleme: 08:10 - 14/02/2016 Pazar
Diğer

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, hakkında görevden alınacağı dedikoduları çıkan Terraneo'yu görünce, "Sen hala burada mısın? Kovulduğunu duydum!" diye takıldı İtalyan sportif direktör ise Portekizli hocaya, "Ben de senin kovulduğuna dair haberler okudum. Hala gitmedin mi? Ne işin var burada?" karşılığını verdi



Kasımpaşa maçından bir gece önce görevinden alındığı dedikoduları yayılan, ancak hakkındaki bu iddialar kulüp tarafından yalanlanan Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ile teknik direktör Vitor Pereira arasında önceki günkü karşılaşma öncesi herkesi güldüren bir diyalog yaşandı. Pereira, soyunma odası koridorunda gördüğü Terraneo'ya, "Sen hala burada mısın? Kovulduğunu duymuştum!" diyerek takıldı. İtalyan sportif direktör ise Pereira'ya, "Ben de senin kovulduğuna dair haberler okudum. Hala gitmedin mi? Ne işin var burada?" yanıtıyla karşılık verdi. İkilinin kendileri hakkındaki iddialarla dalga geçmesi, etraftakilerin kahkahalarına neden oldu.



'Şimdilik buradayım'

Bu arada Terraneo, geleceğine ilişkin konuştu. Kasımpaşa maçı sonrası stat otoparkında gazetecilerle karşılaşan İtalyan futbol adamına, "Geleceğiniz hakkında birçok iddia ortaya atılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapmak ister misiniz?" diye soruldu. Terraneo, "Sadece şunu söyleyebilirim; şimdilik buradayım" diyerek ucu açık bir cevap verdi. Terraneo haberle ilgili ise "Bunu duyduğumda takımla Samandıra'daydım. İddianın kaynağını bilmiyorum ancak kulüpten görevime son verildiğine dair bir açıklama yapılmadı" ifadelerini kullandı.






#Pereira
#Fenerbahçe
#Terraneo
#Kasımpaşa
#diyalog
8 yıl önce