|

Tarihe geçen smaç yarışması

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star Hafta Sonu organizasyonunun ikinci gününde düzenlenen smaç yarışmasını, Minnesota Timberwolves'tan Zach LaVine kazandı. Aaron Gordon ve Zach LaVine yaptıkları smaçlar tarihin en iyileri arasında yerini aldı.

Yeni Şafak
10:49 - 14/02/2016 Pazar
Güncelleme: 11:27 - 14/02/2016 Pazar
AA

Kanada'nın Toronto kentine düzenlenen etkinlikte, unvanını korumak için sahaya çıkan LaVine, Orlando Magic'ten Aaron Gordon, Denver Nuggets'tan Will Barton ve Detroit Pistons'tan Andre Drummond ile mücadele etti.



Büyük çekişmeye sahne olan yarışmanın finalinde Aaron Gordon ile karşılaşan 20 yaşındaki LaVine, 5 jüri üyesinden 4 kez arka arkaya 50 tam puan aldı ve bir kez daha smaç şampiyonu oldu.






Ödülü kazanan Zach LaVine dahil birçok kişi ise şampiyonluğun hak edenin Aaron Gordon olduğunu belirtti. Gordon'un özellikle topu maskottan alıp bacaklarının altından geçirirp vurduğu smaç tarihin en iyileri arasında yerini aldı.










Orlando Magic takımının maskotu "Stuff"tan yardım alarak akrobatik smaçlar yapan Gordon, gelecek sene davet edilmesi durumunda yarışmaya tekrar katılabileceğini söyledi.







#Zach LaVine
#NBA
#Aaron Gordon
#smaç yarışması
8 yıl önce