|

Yıldırım'dan Gökhan'a: Düne kadar neredeydi

Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Geçmişte Gökhan, Semih, Cristian gibi isimlerle erken sözleşmeleri hatırlıyorum. Beyefendiler sonra yan gelip yatıyor, artık erken imza yok' dediği iddia edildi. Fenerbahçe kulübü konu ile ilgili bir yalanlama yayınladı.

Yeni Şafak
15:43 - 3/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:03 - 3/02/2016 Çarşamba
Diğer

Fenerbahçe'de herkes, sezon sonu sözleşmeleri bitecek futbolcularla neden şimdiden masaya oturulup, bu isimlerin sağlama alınmadığını soruyor.



Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in sözleşmeleri sona eriyor ve henüz yönetimde bir hareketin olmaması şaşkınlığa neden olurken kararın perde arkasında Aziz Yıldırım'ın olduğu öne sürüldü.



'İmzadan sonra yan gelip yatıyorlar'

Yen Yüzyıl'da yer alan habere göre; geçmiş yıllarda erken sözleşme yaptığı isimlerden dilinin yandığından şikayet eden Yıldırım'ın, “Gerçekçi olmak lazım. Geçmişte Gökhan, Semih, Cristian gibi isimlerle erken sözleşmeleri hatırlıyorum. Beyefendiler sonra yan gelip yatıyorlar. Sözleşmesi bitecek oyuncuların daha hırslı oynadıkları ortada. Gökhan Gönül'ün imzayı erken attığında performansını hatırlıyoruz. Bir de şimdi bakın, kendini o kadar zorluyor ki sakatlıkları bile bu hırsından kaynaklanıyor. Acelesi yok. Sezon biter, şampiyon olunup olunmadığına ve herkesin ne yaptığına bakarız. Sonra da masaya otururuz' dediği öğrenildi.





Fenerbahçe'den yalanlama


Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 'Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, haberin içeriğindeki gibi bir beyanı bulunmamaktadır. Bu yalan haberle, “Yalan habercilik” sınırı aşılmıştır. Bunun habercilik mesleğiyle bir alakası kalmamıştır. Artık bu haberi yapanlar yalancıdır. Bahse konu haberde imzası bulunan şahıs geçmişte de bir çok yalan haber yapmıştır; bugün de yalan haber yapma alışkanlığını sürdürmektedir. Konuyla ilgili olarak, sözleşmesi biten futbolcularımızla en kısa sürede sözleşme görüşmelerine başlanacağını belirtir, bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna duyururuz' ifadeleri kullanıldı









#aziz yıldırım
#fenerbahçe
#imza
#caner erkin
#mehmet topal
#gökhan gönül
8 yıl önce