|

Yılmaz Vural: G.Saray'ın başında olsam Ahmet Çalık'la çalışırdım

Türk futbolunun en tecrübeli teknik adamlarından Yılmaz Vural, Galatasaray'a transferi gündemde olan Ahmet Çalık hakkında yenisafak.com'a açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği'nde çalıştığı dönemde ikili arasında yaşanan kriz hakkında da konuşan Vural, dikkati çekici ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
16:30 - 31/12/2016 السبت
Güncelleme: 17:41 - 31/12/2016 السبت
Yeni Şafak
Gençlerbirliği'nde çalıştığı kısa süreçte takım kaptanı Ahmet Çalık'la anlaşmazlık yaşayan Yılmaz Vural, futbolcunun Galatasaray'a transferi hakkında yenisafak.com'a konuştu.
Gençlerbirliği'nde çalıştığı kısa süreçte takım kaptanı Ahmet Çalık'la anlaşmazlık yaşayan Yılmaz Vural, futbolcunun Galatasaray'a transferi hakkında yenisafak.com'a konuştu.

Türk futbolunun en sempatik teknik adamlarından Yılmaz Vural, yenisafak.com'a konuştu...



Adı Galatasaray'la anılan Ahmet Çalık'ın sarı kırmızılılara transferini değerlendiren Vural, Ben Galatasaray'ı çalıştırsam Ahmet Çalık'la seve seve çalışırım. Bizim aramızda bir problem yok' diye konuştu.



İşte Yılmaz Vural'ın Galatasaray'a transferi gündemde olan Ahmet Çalık'la ilgili yaptığı açıklamalar;


  • "Ahmet Çalık'ın Galatasaray'a transferi için diyebileceğim tek şey hayırlı olsun. İyi bir transfer. Ahmet Çalık, A Milli Takım'ın futbolcusu sonuçta. Türkiye'de de tercih edilebilecek futbolcu sayısı belli. Ligi tanıyan bir isim. Bonservisi için Cavcav 4 milyon euro istiyormuş. İrfan Can da satıldı. Bu Cavcav'ın transfer becerisidir. Ahmet Çalık'la benim aramda bir problem yok. Ben Galatasaray'ın başında olsam Ahmet Çalık'la seve seve çalışırım. Bizler yaşanılanları başka kulüplere taşıyan kişiler değiliz"



Gençlerbirliği Teknik Direktörlüğü görevinde sadece 6 gün kalan ve kulüp başkanı İlhan Cavcav tarafından görevine son verilen Yılmaz Vural, ayrılık süreciyle ilgili çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Sisteme dair eleştirilerde bulunarak, "Bana neden bu kadar çok takım değiştirdiğimi soruyorlar, bu ahlaksızlar grubu ile nasıl uzun süre çalışılır" diyen Vural, takım kaptanı Ahmet Çalık'la ilgili de yaşadıklarını anlatmıştı.

















#Yılmaz Vural
#Ahmet Çalık
#Galatasaray
٪d سنوات قبل