|

Galaxy S8’in tanıtım tarihi ve fiyatı sızdı

Samsung Galaxy S8 konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. Samsung konusunda yazılımların paylaşıldığı SamMobile internet sitesinde yer alan haberde Galaxy S8’in tanıtım tarihi ve fiyatı sızdırıldı.

Yeni Şafak
15:54 - 20/12/2016 Salı
Güncelleme: 15:56 - 20/12/2016 Salı
Yeni Şafak

SamMobile'de yer alan habere göre Samsung'un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S8, Mobil Dünya Kongresi'ne katılmayacak. Daha öncesinde sızan bilgilere göre New York'da gerçekleştirilecek olan etkinlikte tanıtılacağı belirtilen Galaxy S8'in etkinlikte değil, nisan ayında tanıtılacağı iddia edildi.

tarafından ortaya iddia edilen yeni bilgilere göre Galaxy S8'in önümüzdeki yıl nisan ayında tanıtılması durumunda ise mayıs ayında satışa sunulacağı ifade ediliyor.



SamMobile tarafından yapılan iddialar bununla sınırlı değil. İnternet sitesinde yer alan habere göre Samsung Galaxy S8'in fiyatı Galaxy S7'den yüzde 20 daha pahalı olacak. Galaxy S7 edge'in yurt dışındaki başlangıç fiyatının 799 dolar olduğunu göz önüne alırsak Galaxy S8, 950 dolardan satışa sunulacak. Söz konusu iddialarının ne kadarının gerçeği yansıtacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.











#SamMobile
#Samsung
#Galaxy S8
7 yıl önce