|

Yeni Battlefield oyunu gelmeyebilir

Oyun sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Electronic Arts, önümüzdeki yıl yeni bir Battlefield oyunu ile oyun severlerin karşısına çıkmayabilir.

Yeni Şafak
11:29 - 2/12/2016 Cuma
Güncelleme: 11:32 - 2/12/2016 Cuma
Yeni Şafak

EA DICE, Battlefield ve Star Wars markalarının oyunlarını geliştiren Electronic Arts, oyun sektörünün yönlendirici isimlerinden biri olan dev bir marka olarak biliniyor.



35. NASDAQ Yatırımcı Programı Konferansı'nda konuşan Electronic Arts Finansal İşler Müdürü Blake Jorgensen, Battlefield ve Star Wars: Battlefront ürünleri hakkındaki soruları cevapladı. Jorgensen, Assassin's Creed'de olduğu gibi Battlefield serisinde de birkaç yıl yeni bir oyunun görülmeyeceğini söyledi. EA yöneticisi Star Wars: Battlefront oyununun 14 milyon kopya sattığını ve bunun serinin ilk oyunu için gayet iyi olduğunu belirtti. Electronic Arts Finansal İşler Müdürü yeni Star Wars: Battlefront hakkında, “Yeni oyunu yaparken, eskisinde gördüğümüz her türlü sorunu yok etmeye çalışıyoruz. Tüketicilerimize çok daha zengin, çok daha büyük ve çok daha heyecanlı bir Star Wars: Battlefront oyunu sunmak elimizden geleni yapıyoruz.” Açıklamasında bulundu.










#EA
#Electronic Arts
#Blake Jorgensen
#Battlefield
7 yıl önce