![]() |
![]() |
![]() |
| Türkiye'nin birikimi... | ||
|
|
Erzurum, Boğdanoviç'in golüyle öne geçti. F.Bahçe, Johnson, Rapaiç ve Andersson'la farkı yakaladı. Uche, bir kendi kalesine bir de Erzurum'a attı.
Evinde affetmiyorKendi evinde farklı galibiyetler alan Fenerbahçe, Erzurumspor'u da affetmedi: 4-2. Maça hızlı başlayan Sarı-Lacivertliler, ilk golü 32. dakikada Boğdanoviç'in kafa şutundan kalesinde gördü: 0-1. Golden bir dakika sonra Fenerbahçe, Johnson'un kafa golüyle eşitliği yakaladı: 1-1. İlk yarının son dakikasında Andersson'un indirdiği topu ağlara gönderen Rapaiç, ilk yarının skorunu tayin etti: 2-1.
STAT: Şükrü Saracoğlu
Uche iki kaleye de attı!Sarı-Lacivertliler ikinci yarıya da golle başladı. 48. dakikada İsveçli yıldız Andersson aradaki farkı üçe çıkaran golü attı: 3-1. Golden sonra da sağlı-sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen Sarı-Lacivertliler, Baliç ve Andersson'la gole çok yaklaştılar. 76. dakikada kendi kalesine bir gol atan Uche, 90. dakikada maçın skorunu belirleyen golü Erzurumspor ağlarına gönderdi: 4-2. Elvir Baliç'ten şampiyonluk şartıFenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Boşnak yıldız Elvir Baliç, Sarı-Lacivertli takımda şampiyon olmaları halinde kalacağını söyledi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak istediğini söyleyen yıldız futbolcu, "Aksi takdirde Real Madrid'e dönerim" diye konuştu.
|
|
||||||||||||||||||||||
| Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim |
| İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV |
|