Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
CUMARTESİ
21 EKİM 2000

Güncelleme: 02:00 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

Hasan Kaçan
Günün Karikatürü

Milliyetçilikten kapitalizme!.. Hükümetin kurulmasının üzerinden birkaç ay bile geçmeden MHP milletvekilleri kıpırdanmaya başladılar. Hükümet içinde Ecevit'e teslim olunduğu yolunda teşkilatlardan gelen eleştiriler sıkıntıları iyice arttırmıştı.
5. Bölüm bugün Yeni Şafak'ta

Arşivden Arama

  Nostaljik Kelime Oyunu...

TBMM İnsan Hakları Komisyonu cezaevlerinde yaptığı araştırmadan sonra işkencenin kitabını yazdı. Yüzkızartıcı gerçek: İnsanımıza 70 çeşit işkence uyguluyoruz.

Utandıran kitap

TBMM İnsan Hakları Komisyonu'na ulaşan işkence iddialarının incelenmesi sonucunda Türkiye'de 70 çeşit işkence modeli bulunduğu saptandı. Dokuz cezaevinde yapılan inceleme sonucu ortaya çıkan kitapta işkence türleri de sıralandı.

'Küçükler okumasın'

"Fenomen" adıyla basılan kitabı 18 yaşından küçüklerin 'okumaması' istendi. 'Yerli İşkence' listesinde ağıza ayakkabı sokmaktan kulak zarına ateş vermeye kadar her türlü acı çektirme yöntemi bulunuyor.

________________________________Devam »

Sabah'ta 'kısmi' satış

Dinç Bilgin'in sahibi olduğu Sabah gazetesinin yüzde 19,9'luk hissesini işadamı Turgay Ciner satın aldı. Yine Dinç Bilgin'e ait olan Medya Holding'in borsadaki A hisselerinin bir bölümü de Turgay Ciner'e geçti.
________________________________Devam »

Son dakika tokadı

Sözde soykırım tasarısı Temsilciler Meclisi'nden son anda geri çekildi
________________________________Devam »

Memuru delirttiler

Bem-Bir Sen üyesi memurlar kafalarına huni takarak hükümeti protesto etti. Bem-Bir-Sen İstanbul Bölge Başkanı Nasuh Özdemir, memurun delirme noktasına geldiğini söyledi.
________________________________Devam »

2001'de vergi artışı dörte katlanacak

Hükümet, yeni yılda gelir hedeflerini tutturabilmek için vergi ve harçlarda enflasyonun 3-4 katı üzerinde bir artış yapmayı planlıyor.
________________________________Devam »

Sıra soyulan diğer batık bankalarda

"Kasırga Operasyonu" çerçevesinde Egebank'la başlayan soruşturmalar, el konan diğer 4 banka ile sürecek
________________________________Devam »

Türkiye 2001'de AB için hazır değil

Çevik Bir'in eylem planı
Emekli Org. Çevik Bir'in, 1998'de Şemdin Sakık'ın iddialarını kullanarak bazı parti ve kişileri hedef alan bir yıpratma planı hazırladığı ortaya çıktı.
Nazlı Ilıcak
Çevik Bir'in güçlü eylem planı
Can Ataklı'nın Öküz dergisine verdiği bilgiler doğru çıktı. Ataklı, "Bir general, Şemdin Sakık'ın ifadesine kendi yazdığı metni ekleyerek, Çandar ve Birand'ı suçladı" diyordu. Bir'in eylem planına göre "etkin köşe yazarları ve gazeteler" yıpratma amaçlı kullanılacak.
Ahmet Taşgetiren
Bu da CNN Türk'ün tarafsızlığı
CNN Türk tarafsızlığa özel vurgu yapan bir TV kanalı. Ama, perşembe akşamı yayınlanan 32. Gün bünyesindeki "Başörtülüler Dosyası"nın hikâyesini dinlediğinizde ortada yapmacık hüzünlerle tarafsızlık makyajı giydirilmiş bir psikolojik savaş mantığının bulunduğunu göreceksiniz.
Mehmet Barlas
Ne yapabileceğimi gerçekten bilmiyorum!..



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...