|
|
|
| Türkiye'nin birikimi... |
|
||
|
|
312. maddeye "devletin bütünlüğü" adına karşı çıkan MHP'nin asıl korkusu Erbakan ve Erdoğan'ın siyasete dönmesi...
Erbakan ve Erdoğan- İfade özgürlüğünün önündeki 312. maddeye sahip çıkan MHP büyük tepki topluyor. Özellikle muhafazakâr kesime verdiği sözleri yerine getiremediği için sürekli oy kaybeden MHP, Erbakan ve Erdoğan'ın siyasete dönmemesi için her yolu deniyor. Seçmen MHP'den alacaklı- FP yöneticileri, MHP'nin yasakçı ve totaliter yapıyı sahiplenerek oy aldığı kitleyi küstürdüğünü belirterek, "Hakları gaspedilmiş, verilen sözlerin karşılığını alamamış olan halk, MHP'ye verdiği oyların karşılığını istemektedir" dedi. ________________________________Devam »
Yasak olamaz parti kapanmaz
FP lideri Kutan'la görüşen AP üyesi Swoboda, "Erdoğan'a verilen ceza haksızlıktır. Siyasi partileri kapatan Türkiye'nin AB'ye girmesi zor" uyarısında bulundu.
________________________________Devam »
______________________________________
Fayı bırak tedbire bak
30 yıl içinde kırılacak- İstanbul'da 7,5-7,8 büyüklüğünde deprem üretecek iki parçalı ve 150 kilometre uzunluğunda bir fay bulunduğu ve bunun 30 yıl içinde kırılacağının kesinleştiği açıklandı.
________________________________Devam »
Sezer'in şakası yok
Cumhurbaşkanı Sezer, kıyım kararnamesinden sonra üç kamu bankasının özelleştirilmesine imkân tanıyan kanun hükmündeki kararnameyi de geri gönderdi.
|
|
| Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi |
| İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV |
|