YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Bilişim'den
Dizi...

  Arşivden Arama

 


Fenerbahçe'nin teknik patronu Denizli, G.Saray beraberliğine sevindi

İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

G.Saray deplasmanından bir puan koparan Fenerbahçe'de hakem Erol Ersoy'a büyük tepki var. Ogün ise derbiden kendilerinin kârlı çıktığını söyledi.

3 derbiden 4 puan

Zorlu G.Saray derbisinden bir puan çıkaran F.Bahçe mutlu. Teknik direktör Mustafa Denizli, "Ligde en ciddi rakibimizden birinin sahasında puan kaybetmemek önemliydi" dedi. Denizli, "İyi futbol oynamadık. Sahada genel agresif bir futbol oynandı. Oyunda dengeyi kurup, etkili futbolcularla gol atmayı düşündük. Bunu gerçekleştiremedik ama futbolcuların performansından memnunum" dedi.

Ogün: Kazançlı biziz

Kaptan Ogün, Ali Sami Yen Stadı'nda G.Saray'dan alınan bir puanın kendileri için büyük kazanç olduğunu söyledi. Zor derbiden bir puan çıkarmayı başardıklarını vurgulayan Ogün, "Galatasaray gibi güçlü bir rakiple Ali Sami Yen Stadı'nda oynamak kolay değil. Rakibimiz geçen yıl bize kaybettiği için maça hırslı başladı. Ama biz de iyi oynadık ve onları durdurduk" diye konuştu.

Akın'dan ilginç eleştiri

Asbaşkan Hamdi Akın, Galatasaray ile oynadıkları derbi maçta, orta hakem Erol Ersoy'un Hagi konusunda son derece zaafiyet gösterdiğini ileri sürdü. Bu maçta elde edilen bir puanın kendilerini sevindirmediğini kaydeden Akın "Yönetim kurulu Hagi'yi Galatasaray ve Türk futbolunu Avrupa'ya taşıyan tek yetkili ilan ettiği için ne Futbol Federasyonu, ne de 65 milyon insan O'na dokunamıyor" dedi.

 
Spor Yazarları

Mustafa Kutlu :
Alev alev
Salih Sezer :
Kim utanacak!
______________Oku »
______________Oku »
Semih Yuvakuran :
Taraftar bu değil




Kağıda basmak için tıklayın.

SUÇLU BENİM
Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, Fenerbahçe beraberliğinin suçlusu olarak kendini gösterdi. Rumen hoca "Maç taktiğinde ve değişikliklerde hata yaptım" dedi.
EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE
Dün teknik heyet ve futbolculara yemek veren Yılmaz, "Bugün herşeyin sıfırlanışıdır. Beni zorda bırakmamak için başarılı olmak zorundasınız" dedi.
Beşiktaş'ın kârlı haftası
G.Saray, F.Bahçe ve Trabzon'un ikişer puan kaybettiği haftada, Kartal 3 puan alarak zirvedeki en yakın rakibine 5 puan fark attı.
Beşiktaş'ta G.Saray-F.Bahçe maçının beraberlikle sonuçlanması sevinçle karşılandı. En yakın rakibi G.Saray ile arasındaki puan farkını 5'e çıkaran Beşiktaş ilk yarıyı lider tamamlama yolunda avantajlı duruma geçti. Teknik direktör Nevio Scala, zorlu İstanbuspor maçından alınan 3 puandan çok oynananmadan alınan 2 puanın daha kıymetli olduğunu söyledi. Scala, "Zirve de kalmak için sadece bizim kazanmamız yetmiyor. Rakiplerimizin de böyle puanlar kaybetmesi koltuğumuzu sağlamlaştırıyor" dedi.
Bu arada Özsahrayıcedit maçında teknik direktör Scala'nın Nouma'yı dinlendireceği, forvette Ahmet Dursun-Fazlı ikisilisine görev vereceği öğrenildi. Scala, lig maçlarında fazla şans bulamayan Sellami, Bayram, Rahim, Khlestov'u da bugünkü karşılaşmada ilk 11'de oynatması bekleniyor. Öte yandan Başkan Serdar Bilgili, şirketleşme konusunda kendisine başkanlık seçimlerinde rakip olan Hasan Arat'la bir araya geldi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...