YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ”

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan

  Arşivden Arama

 


BİLGİYE Yeni Şafak DAMGASI


Yeni Şafak Gazetesi Genel Müdür Yardımcısı Levent Gültekin, bilgisayar kampanyasını anlattı.

YENİ ŞAFAK gazetesi Türkiye'de bir ilke daha imza atarak, okurlarını bilgisayar sahibi yapıyor. Okurları adına dünyaca ünlü markalardan KRN ve DELL firmalarıyla anlaşan Yeni Şafak, okurlarının bilgisayar sahibi olması için birçok seçenek sunuyor. Kampanyayla ilgili merak edilen birçok noktayı Yeni Şafak Gazetesi Genel Müdür Yardımcısı Levent Gültekin'le konuştuk.

Böyle bir kampanyaya neden gerek duyuldu?

Yeni Şafak'ın okur kalitesini gözönünde bulundurduğumuzda bilgisayar ihtiyacı olan okurlarının olduğu inancına vardık. Okurlarımızın böyle bir ihtiyacı var ve biz bunu okurlarımız adına karşılamaya karar verdik. Bilgisayar alırken en önemli faktörün güven olduğunu biliyoruz piyasada. Okurlarımıza da bu güveni bizim sağlamamız gerekiyor. Bu düşüncelerden hareketle okurlarımız adına gittik, en iyi bilgisayarı en uygun şartlarla bulup okurlarımızın önüne sunduk.

Yeni Şafak okurları hangi marka bilgisayarlara sahip olabilecek?

İki aydır birçok firmayla görüşme yaptık ve sonunda KRN'de karar kıldık. KRN herkesin bildiği gibi kaliteli markalardan bir tanesi. Aynı zamanda DELL bilgisayarlarının Türkiye distüribütörü. Yani dünyaca ünlü bir firma. Biz iki marka ile çıkıyoruz, okurumuzun karşısına. Biri KRN diğeri DELL. DELL'in not book'ları, KRN'nin de masa üstü bilgisayarları, kampanyamızda olacak. Okura en iyi şartlarda, en iyi servis imkanlarıyla, en iyi bilgisayarı hazırlamak için özellikle KRN'yi seçtik.

Kampanya fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?

Okur profilimize uygun olarak banka tüketici kredisinden daha ziyade, bir finans kurumundan kâr ortaklığı yöntemini seçtik. Kuveyt Türk'le kâr ortaklığı anlamında. Kampanyada dolar da olacak TL de. 38 dolar ve TL olarak 29 milyondan başlayan taksitlerimiz var. İsteyen 12-24-36 ay sabit TL ile kampanyaya girecek, isteyen dövizle başlayıp daha uygun fiyatlarla dövizin artış oranlarını dikkate alarak düşük döviz kurlarıyla girebilecek.

Kampanyaya katılma süreci ve teslimat nasıl olacak?

Bilgisayarlar hemen teslim edilecek. Birkaç güne kadar kampanyamız başlayacak. Kampanyayı Kuveyt Türk'le birlikte yapıyoruz. Bu bir anlamda Kuveyt Türk'e kredi başvurusu olacak. İstediğimiz üç evrak var. Bu evrakları tamamlayanlar Kuveyt Türk'e başvuruyorlar, başvuru kabul edildiği andan itibaren Kuveyt Türk, okurumuza hemen kredi kartı gönderiyor. Okurlarımıza 45 günde bir ekstre gidecek ve okur bu ekstreden ödemesini yapacak. Okurun evraklarını tamamlayıp Kuveyt Türk'e göndermesinden itibaren 48 saat içersinde başvuru değerlendirilecek, eğer bir problem yoksa kredi almaya hak kazandığında sonuç firmaya bildirilecek. O günden itibaren 10 gün içersinde bilgisayar kargoyla okura teslim edilecek.

Bu kampanyada okurlara internet paketi sunulacak mı?

Bunu da düşündük. İki paketimiz var. Bir tanesinde 6 aylık internet bedava, diğerinde 1 yıllık internet bedava. Yine paketimiz içersinde Bediüzzaman Said Nursi'nin külliyatı, Hanefi Fıkhı ve Şafi Fıkhı'nın tamamının içerisinde bulunduğu CD olacak, bunu da okurlarımıza hediye olarak vereceğiz. Aynı zamanda vereceğimiz bilgisayarlar "İki yıl" garantili olacak.

Kampanyaya katılmak için

BİLGİSAYAR sahibi olmak isteyen okurlar önce nüfus cüzdanının fotokopisiyle beraber gelir belgelerini ya Kuveyt Türk şubelerine, ya da gazeteye fakslayacaklar. Başvurunun kabul edilmesi durumunda, nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir belgesi (olmayanlar, gelir belgesi olan birinin kefaletini gösterebilirler), İkametgâh belgesi veya telefon, su, elektrik vs faturasının yatırılmış örneği, kredi işlemlerinin yürütülmesi için vekaletname (Kuveyt Türk şubeleri, Yeni Şafak veya Sentim bayilerinden örnekler alınabilir) ve gazetede yayınlanacak olan form doldurulduktan sonra Kuveyt Türk şubelerine veya merkezine göndermeleri halinde 10 gün içersinde bilgisayarlar alınabilecek.

Bilgisayarda
ŞAFAK
Operasyonu

  • 2 yıl garanti
  • Hemen teslim
  • 1 yıllık bedava sınırsız internet
  • Yaygın servis ağı
  • Ödeme kolaylığı



  • Kağıda basmak için tıklayın.

     


    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
    İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED
    Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...