YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


TRANSFERİ BELİRSİZLİĞİNİ KORUYAN MİLLİ FUTBOLCU ŞAMAR OĞLANINA DÖNDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

ALPAY'IN FERYADI


Fenerbahçe'ye transferi bir türlü sonuçlanamayan Alpay, "Sabah kalktığımda bugün hangi takıma verecekler diye düşünüyorum. Kimin malı olduğum belli değil" dedi

Ben de bu vatanın evladıyım

Fenerbahçe'ye transferi bir türlü kesinlik kazanmayan Alpay da sonunda isyan etti. "Sarı-Lacivertli kulüp tapumu bir an önce alsa da kurtulsam" diyen milli futbolcu, "Şamar oğlanına döndüm. Hakkımda çok fazla spekülasyon yapılıyor. Sağlıklı düşünemez hale geldim. Özellikle son günlerde transferimdeki pürüzler nedeniyle uyuyamaz oldum. Sabahları kalktığımda bugün acaba beni hangi takıma verecekler diye düşünüyorum. Kimin malı olduğumu anlayamadım. Ben de bu vatanın evladıyım" diye konuştu.

Oktay-Alpay'ın karar haftası

Fenerbahçe'de transferleri son günlerde sıkıntıya giren milli futbolculardan Alpay ve Oktay'ın durumları bu hafta çözülüyor. Fenerbahçe ile Siirt Jet-Paspor arasında ödemeler konusunda kriz yaşanan Alpay ve Oktay'ın transferlerini bu hafta içinde iki kulüp yöneticilerinin bir araya gelerek sonuca bağlamaları bekleniyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım iki futbolcuyu da bonservisleriyle birlikte Sarı-Lacivertli takıma kazandıracaklarını söyledi. Bu arada iki kulüp başkanının Alpay ve Oktay'ın transferi için çarşamba günü bir araya gelecekleri öğrenildi.

FENER'E 5+1 KAZIĞI

Yabancılar elde kaldı

Futbol Federasyonu'nun 5+1'i çıkarması Fenerbahçe'yi maddi açıdan büyük zarara uğrattı. Sarı-Lacivertlilerde kulüp bulamayan yabancı futbolcuların Fenerbahçe'ye toplam maliyetleri 15 trilyon. Yönetim tarafından gözden çıkarılan ve satış listesinde bulunan ve kendilerine bugüne kadar kulüp bulamayan yabancı futbolcuların Fenerbahçe'ye maliyetleri şöyle: Moldovan 8.5, Johnson-Preko 7, Mosheou 2.5 milyon dolar. Oulare ise 10 milyon mark.

DENİZLİ AFFETMİYOR

Andersson bekleniyor

Yeni sezona Almanya'da hazırlanan Fenerbahçe'de teknik direktör Mustafa Denizli, futbolculara gözaçtırmıyor. Başarılı çalıştırıcı dün yaptırdığı çift antrenmanda yağmur ve havanın soğuk olmasına rağmen futbolculara ağır idman yaptırdı. Bu arada Fenerbahçe'nin son yabancı futbolcu transferi Kennet Andersson bugün Almanya kampına katılıyor. Özel işleri nedeniyle ülkesinde bulunan İsveçli futbolcu teknik heyet ve futbolcularla tanışmanın ardından Fenerbahçe ile ilk antrenmanına çıkacak.

 

Spor Yazarları

Güray Soysal :
Olimpiyat madalyasından daha önemli

 




Kağıda basmak için tıklayın.

SERKAN TAMAM GİBİ
Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Cansun, "Federasyon, aldığı yanlış kararı düzeltsin, Boksiç'i hemen getirelim. Samsunsporlu Serkan geç de olsa İsviçre kampına katılacak" dedi
TÜRKLER HASTA !
Herkesin futbolla yatıp, futbolla kalktığını belirten Slovak hoca "Futbol, Türkler'in fizyolojik bir ihtiyacı" dedi
SCALA, KAMPI DEĞERLENDİRECEK 23 gün süren İsviçre kampının ardından 3 gün izin verilen Beşiktaşlı futbolcular, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarına bugün yapacakları idmanla başlayacak. Özel işleri nedeni ile Almanya'da bulunan Scala'nın bu sabah İstanbul'a gelerek takımla çalışmalara başlayacak. İtalyan hocanın ayrıca, bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına da katılarak takımın son durumu ile ilgili yönetime rapor sunacağı bildirildi. Öte yandan Siyah-Beyazlı yönetim ve futbolcular bu akşam evlenecek olan Tayfur'un düğününe tam kadro katılacak.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...