Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZARTESİ
17 TEMMUZ 2000

Güncelleme: 00:00 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

Bu yol bizi Avrupa Birliği'ne çıkarmaz.. Türkiye, Kopenhag kriterlerine uyum sağlamak bir yana Avrupa'dan uzaklaşmak için her fırsatı kullanıyor

Son sıradayız

AB'ye tam üyelik konusunda Türkiye'nin yarıştığı 12 ülke, Kopenhag kriterleri doğrultusunda yaptıkları reformlara Ankara'yı geride bıraktı. Slovakya bile reformları iki yılda gerçekleştirme cesaretini gösterdi.

İç tehdit fobisi

KENDİNE özgü şartlar ve iç tehdit konsepti nedeniyle kriterlerin öngördüğü yasal değişimlere direnen ve bazı anayasal değişiklikleri veto edecek Türkiye'nin AB yolculuğundaki kaderi Ekim'e kadar belli olacak.

________________________________Devam »

KUTAN'DAN SEZER'E

Gel demokrasi için öncü ol

FP lideri Kutan, 312. maddenin değiştirilmesi için Cumhurbaşkanı Sezer ile ANAP Genel Başkanı Yılmaz ve DYP Genel Başkanı Çiller'i ziyaret edecek. Kutan, Sezer'den 312. maddenin değiştirilmesi için öncü olmasını isteyecek.
________________________________Devam »

YILMAZ'DAN MHP'YE

Ateşten gömleği sen de giyeceksin

ANAP lideri Yılmaz, idam cezasını kaldırmanın sorumluluğuna ortak olmayacağını açıklayan MHP'yi eleştirerek, "İktidar, ateşten gömlekse, MHP de bu gömleği giyecek" dedi.
________________________________Devam »

Baz'lar yayılıyor hükümet uyuyor

Kanuna göre 29 Haziran tarihine kadar kurulması gereken Telekomünikasyon Kurumu, bazı ANAP'lı ve DSP'li Bakanlar tarafından kararnamesi imzalanmadığı için kurulamadı.
________________________________Devam »

MASHADOV KONUŞTU

Ruslar ceset bile satıyor

Ruslar'ın ceset ticareti yaptığını belirten Mashadov "Allah'ın merhametinden ve cesaretimizden başka şeye güvenemeyeceğimizi biliyoruz" dedi.
________________________________Devam »

Vergiyi korkan ödüyor

Vergi düzenlemelerindeki çarpıklıklar sonucu milyarlık cirolar çok düşük gösterilirken, bazı sanatçıların ceza alma durumuna gelmesi beyanlarını yükseltmelerine sebep oldu.
Dalan hukuka meydan okuyor Bedrettin Dalan, mahkemenin verdiği "yürütmeyi durdurma" kararına rağmen Yeditepe Üniversitesi inşaatıyle yeşili katletmeye devam ediyor. Havadan çekilen fotoğraflar bölgenin nasıl bir ağaç kıyımıyla karşı karşıya kaldığını ortaya koyuyor.
Orman Mühendisleri Odası, Bakanlığa rağmen "Yeditepe Üniversitesi'nde kamu yararı olduğu tartışmalıdır. Kamu yararı, orada üretilecek ormancılık ürünlerinden daha önemli ve öncelikli değildir" diyerek mahkeye başvurdu.

Ahmet Taşgetiren
Cinsellik tüketiminde tıkanma
"...Televole dünyasındaki cinsel tüketim, sonunda gelip tıkandı, insanın tabiatındaki meşruiyyet sınırına... Kazanova sendromu isyan ettiriyor, Lolita arayışları, çocuk yaştaki kızları cinsellik ortamına sürükleme girişimleri, dün güzellik yarışmaları düzenleyenleri bile isyan ettiriyor. Ve "bu camia"nın insanları, bu camiadan birisiyle evlenmeyeceklerini ilan ediyorlar..."
Fehmi Koru
Tereddüde mahal yok

Mehmet Barlas
Hükümetin gücü, nelere yeter ki?

Mehmet Ocaktan :

Avrupa bir yalan olabilir mi?



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...