YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


OKTAY VE ALPAY'LA İPLERİ KOPARAN FENERBAHÇE'DE BİSCAN'IN TRANSFERİ GÜNDEMDE
FENER'DE DEPREM

Fenerbahçe'nin Almanya kampından ayrılan Alpay, Aston Villa ile dün İngiltere'de 4 yıllık sözleşme imzaladı. Siirt Jet-Paspor'da kalan Oktay'da Las Palmas yolunda

Bahçe'den Villa'ya

Günlerdir Fenerbahçe'ye transferleri yılan hikayesine dönen Alpay ve Oktay Siirt Jet-Paspor'da kaldı. Dün sabah saatlerinde Alpay'ın İngiltere Ligi takımlarından Aston Villa ile transfer görüşmesi yapmak üzere bu ülkeye gitmesiyle sarsılan Sarı-Lacivertliler, akşam saatlerinde de Oktay şokuyla ikinci kez yıkıldı. Alpay dün sabah erken saatlerde Fenerbahçe'nin Almanya kampında takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı, ardından Aston Villalı yöneticilerle görüşmek üzere İngiltere'ye gitti.

Oktay da Palmas yolunda

Aston Villalı yöneticilerle görüşerek anlaşan Alpay, önce sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da yeni kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladı. İngiliz kulübü Alpay için Siirt Jet-Paspor'a 5.6 milyon sterlin ödeyeceği bildirildi. Siirt Jet-Paspor dün F.Bahçe'ye transferlerinde anlaşmazlık yaşadığı Oktay ve Alpay için Futbol Federasyonu'na bonservis bedellerinin 5'te 1 tutarındaki peşinatını yatırdı. Bunun üzerine Siirt Jet-Paspor'da kalan Oktay da, prensipte anlaştığı İspanyol takımı Las Palmas ile görüşmelere başladı.

Biscan gündemde

Alpay'ın bonservisi, Oktay'ın ise daha önce yatırılan 3.5 milyon doların resmi evraklarda görülmemesi nedeniyle Siirt Jet-Paspor'a bırakıldıkları bildirildi. İki futbolcu ile büyük ölçüde yollarını ayıran Fenerbahçe, Alpay ve Oktay'a alternatif olarak yabancı futbolcu transferine yöneldi. Sarı-lacivertli yönetim, Mustafa Denizli'nin isteği üzerine daha önce prensipte anlaşmaya varılan Dinamo Zagrep'li İgor Biscan'ın transferini hızlandırdı. Yugoslav futbolcunun bir hafta içinde transferinin kezinlik kazanması bekleniyor.

 

Spor Yazarları

Güray Soysal :
Mesleğimin pislikleri




Kağıda basmak için tıklayın.

BOKSİÇ GELECEK
G.Saray, federasyonun aldığı son kararla, Hırvat futbolcuyu yine gündemine aldı. Mehmet Cansun, "Boksiç'in G.Saraylı olmaması için bir neden kalmadı" dedi
ŞANSLAR EŞİT
İtalyan hoca "Levski Sofya iyi takım. Ancak elenmeyecek takım yok" dedi. Akşamki antrenmanda sakatlanan Fazlı 1,5 ay sahalardan uzak kalacak.
TRABZON'U LİGDE GÖRÜN Hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Bordo-Mavili ekip yaptığı 3 hazırlık maçında hazır olmadığını gösterdi. Bulak, "Zamana ihtiyacımız var" dedi.Gerede'den sonra ikinci kamp hazırlıklarını Almanya'nın Krefeld kentinde sürdüren Trabzonspor'da henüz takımın hazır olmadığı bildirildi. Yapılan hazırlık maçlarındaki futboldan memnun olmayan teknik direktör Giray Bulak, "Takımda radikal değişimler yaptık. Yeni gelenlerle kalabalık bir kadroya sahip olduk. Tek eksiğimiz uyum. Bunu da ligler başlayana kadar gidereceğiz" dedi.Trabzonspor'un Antalyaspor'-dan transfer ettiği Zafer Güngör ile Erhan Namlı, bordo-mavili taraftardan endişeli olduklarını açıkladılar. Taraftarının takıma ve futbolculara erken küsmesinden ürküttüklerini belirten genç futbolcular, "Umarız böyle bir durum yaşanmaz ve bizim başımıza gelmez. Trabzonspor taraftarının bu tavrını terkedip, sonuna kadar takımlarının yanında olacaklarına inanıyoruz" dediler.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...