T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i
K.V.K.
 


'ASTARI YÜZÜNDEN PAHALI'
Galatasaray, Fatih Akyel'i isteyen Beşiktaş'ı bu mesajla uyardı. Milli futbolcunun Siyah- Beyazlı kulübe transferine sıcak bakan Sarı-Kırmızılı yönetim "Real Mallorca bonservis bedelini belirleyecek. Ayrıca bizim de bir 'yetiştirme bedeli' talebimiz olur."

SPOR YAZARLARI

Ali Gümüş :
Yenilene alkış...
Güray Soysal :
İhbar ediyorum...
İtidal çağrısı
Bush, CNN'e yaptığı konuşmada, 'Bütün Müslümanlar'ı suçlu kabul edemeyiz, esas sorumluları bulacağız' diyerek halkı sükûnete çağırdı

HEDEF SUÇLULAR
CNN'e yaptığı açıklamada, Müslümanlar'ın da Amerika'da hakettiği saygıyı görmesi gerektiğini belirten Başkan Bush, "Bütün Müslümanlar'ı suçlu kabul edemeyiz, gerçek suçluları bulup cezalandıracağız'' dedi.

CAMİLERE SALDIRI
Saldırıların arkasında Usame Bin Ladin'in bulunduğu iddiası üzerine Amerikalılar, Müslüman ve Arap kökenli kişilerin ev ve işyerlerine saldırıyor. Dallas'ın ve Chicago'da cami ve müslümanlara ait marketlere silahla saldırıldı.

YARALILARA ULAŞILAMIYOR
Dünya Ticaret Merkezi'nin enkazında mahsur kalan insanlar, cep telefonlarıyla yerlerini bildiriyor, ancak kurtarma ekipleri, gaz kaçağı ve yeni çökmeler nedeniyle enkazlara yaklaşamıyor

SON İSTEK
Kızıma iyi bak
Boeing 757'in 93 sefer sayılı uçağı Pennsylvania eyaletinde düşmeden önce, Jeremy Glick adlı yolcunun cep telefonuyla eşini aradığı ve hanımına son olarak, "Kızıma iyi bak" dediği belirtiliyor.

Büyük operasyon
Muhammed Atta ABD'de düzenlenen ve dünya tarihinin en büyük terörist saldırısıyla ilgili olarak FBI, Boston ve Florida ve Hamburg'da operasyonlar yapıyor. 50 teröristin kimliklerinin belirlendiği bildiriliyor.

 
YILMAZ PATENTLİ OPERASYON - Kendisi ve kardeşi Turgut Yılmaz hakkındaki soruşturmaları durdurmak için Tantan'ı görevden alan Yılmaz, İçişleri'ne Yücelen'i getirdi. Yücelen, daha önce takipsizlik kararı verilmiş soruşturmayı Yılmaz'ın siyasi çıkarları için yeniden başlattı. Dün, Yılmaz patentli operasyonda yapıldığı bildirilen 'işkence' için savcılığa başvuruldu.
ÇOCUKLAR rehin alındı
Düzmece raporla operasyon başlatan İçişleri Bakanlığı'na bağlı Organize ve Mali Şube ekipleri, amirlerinin emriyle Albayrak A.Ş. yöneticisi Nuri ve Muzaffer Albayrak'ın 5, 6 ve 11 yaşlarındaki çocuklarını gözaltına aldı. Polis yetkilileri, çocuk ve kadınların geceyarısı evlerinden alındığını önce inkar etti.
'Hedef Albayrakları imha' Albayrak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muzaffer Albayrak, polisin şirketlerine yönelik düzenlediği operasyonların hedefinin, Albayrak Şirketler Grubu'nu imha etmek olduğunu söyleyerek "Olayın müsebbipleri hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağız" diye konuştu.
Bakan Yücelen'in dosyası Emniyet'te
İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen'in malvarlığı ilgili dosyalar Emniyet Teşkilatı'nda elden ele dolaşıyor.
14 Eylül 2001
Cuma

PİYASALAR
Dolar 1.473.000
Mark 683.000
Altın (Cum.) 92.500
Borsa 8.466


Türkiye'de Hava
Adana 24 / 33
Ankara 12 / 31
Bursa 13 / 30
Diyarbakır 18 / 34
Erzurum 7 / 24
İstanbul 18 / 28
İzmir 23 / 31
Trabzon 18 / 25
 

 

   
Y A Z A R L A R
Ahmet Taşgetiren : Nazlı Ilıcak :
Süper devletin aklı Guguk devletinde Anayasa değişikliği
Fehmi Koru : Mehmet Barlas :
Bu işin içinde bir iş var (mı?) ABD'ye, "Ne haber.. Sen de gördün mü" demeyi bırakalım!..
Cengiz Çandar : M.Akif Aydın :
Nasıl bir 'Dünya Savaşı III'? Günah keçisi
Mehmet E. Yavuz : Sami Hocaoğlu :
Rüştü Kazım hukukundan örnekler Bumin, "ortak iyi", ahlakın kökeni, din-iman
Dücane Cündioğlu : Mehmet Şeker :
Yorum yosmalığı! Amerika, Ladin'in peşinde
Fatma K. Barbarosoğlu : Sadık Albayrak :
"Bildiğimiz Dünyanın Sonu" ABD güçlüdür, amma...
Kadir Demirel :
Bir yıl önce basında bugün
 
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED