T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

KADIKÖY GERİLİM HATTI

Fenerbahçe dün izin yaptı. Başkan Yıldırım ve Denizli "Kadıköy'de Cimbom'u kesinlikle yeneceğiz" dedi. Uche yok, Rapaiç var. Ogün ve Johnson belirsiz.

Galatasaray'da iki günlük izin bitti. Kaptan Bülent "Biz ne Kadıköyler gördük. Leeds'den bile çıktık" dedi. Ümit yok, Ergün, Fatih sahada, Capone belirsiz.

İlk boş hafta

Aylardır Şampiyonlar Ligi, Milli Takım, Türkiye Kupası ve Lig arasında hafta içinde çalışma ortamı bulamayan G.Saray, Lucescu'nun verdiği iki günlük izinle ilk kez dinlendi. Geçtiğimiz hafta Arnavutluk maçı ve Hagi'nin jübilesi nedeniyle de biraraya gelemeyen Sarı-kırmızılılar bugün Florya'ya iniyor. İzni biten Jardel'in bugün idmanda olması bekleniyor. Brezilyalı golcüyü "izin tecavüzü" durumunda ağır cezalar bekliyor. Lucescu dün Capone, Ergün ve Hakan Ünsal'ın tedavileriyle yakından ilgilendi.

Taktik çalışmalar ağırlıkta

Teknik direktör Lucescu, özel program uygulayarak hazırlayacağı Jardel konusunda kararsız. Kart cezalısı Ümit'in yerine Suat'ın oynaması kesinleşirken, Fatih'in yeralacağı defansta Capone ve Ergün son ana kadar beklenecek. Hafta içinde yapılacak özel çalışmalarla Galatasaray'ın büyük ve zor maçlardaki "tek forvet taktiği" ile son haftaların başarılı golcüleri Arif ve Serkan arasında karar belirlenecek. Cuma günü kampa girecek olan G.Saray'ın Kadıköy'e kupadaki gibi polis otosuyla değil, kendi aracıyla gitmenin hesaplarını yaptığı öğrenildi.

Goller Cimbom'a

Trabzonspor mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe, hafta sonu oynayacağı Galatasaray maçına kilitlendi. Teknik direktör Mustafa Denizli, Trabzonspor karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirterek "Galatasaray'ı yenerek keyifli bir şampiyonluk elde edeceğiz" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı Trabzonspor maçında Türkiye'nin en çok gol atan futbolcularının bu maçta kaçırdığını, ancak Galatasaray karşısında atacaklarını iddia etti.

Gerçek F.Bahçe'yi görün

Sarı-lacivertli bir taraftarın "Seneye hocam" lafı üzerine, Denizli şu cevabı verdi "Onu başka takımlara sorun, bu sezon kimin ne olacağını herkes görecek" dedi. Denizli ayrıca son dört maçta rakip kaleyi koruyan kaleciler Süleyman, Da Silva, Patrick ve Metin Aktaş'ın tek başlarına kendilerini durdurduğunu söyledi. Asbaşkan Hamdi Akın ise "Kadıköy'de gerçek Fener olacak" dedi. Akın, G.Saray galibiyetiyle bütün sıkıntıların sona ereceğini ve ipi göğüsleyen tarafın F.Bahçe olacağını ifade etti.

Spor Yazarları
Mustafa Kutlu :
Papatya falı
 
"Bu öfke ne diye"
"Trabzonspor'un kini artık bitmeli" diyen Başkan Yıldırım, "Yaptıkları ulusal barışı zedeliyor. G.Saray maçını kazanarak iddiamız sürecek" dedi.
Trabzon evinde kral Bu sezon Avni Aker Stadı'nda şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Beşiktaş, Gaziantepspor ve Fenerbahçe'yi yenen Trabzonspor, Galatasaray'la da berabere kalarak zirve yarışına damgasını vurdu. Tekelioğlu son maça kadar onur mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.
Beşiktaş'ta kayıkçı kavgası
Siyah-Beyazlı yönetim transfere 12 milyon dolarcık! ayırırken, Daum bu parayla şampiyonluğun hayal olduğunu söyledi.
Süper Lig'e 5 aday
İkinci Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda, grup maçlarının bitimine 3 hafta kala heyecan artmaya başladı. Grupta ilk 2'ye girerek, gelecek sezon Süper Lig'e doğrudan katılmayı amaçlayan takımlar, kalan 3 haftada son kozlarını oynayacak. Yükselme Grubu'nda 15. hafta maçları sonunda ilk 5 sırada yer alan Göztepe, Diyarbakırspor, Altay, Kombassan Konyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, matematiksel olarak ilk 2'ye girme şanslarını sürdürüyorlar.

1 Mayıs 2001
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED