T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Bu gidiş nereye kadar?

Türkiye'nin tek gündem maddesi olan 'dibe vuran ekonominin gidişatı' ve 'doların önlenemeyen yükselişi' İskele Sancak'ta masaya yatırılıyor. Programda ekonomi uzmanları ve politikacılar söz alıyor.

23:00 / Kanal 7
Ahmet Hakan Coşkun'un sunduğu İskele Sancak'ta gittikçe yükselen Dolar karşısında devamlı surette değer kaybeden Türk Lirası ve ülke ekonominin giderek bozuluşu konuşuluyor. Türkiye ekonomisi nereye gidiyor?, Bu gidiş nereye varacak?, Adeta dibe vuran piyasalar nasıl toparlanacak?, Her gün kepenk kapatan yüzlerce/binlerce mağaza, atölye, işyeri ve buralarda çalışan insanların hali ne olacak?, Yaşanan seri krizler ne zaman bitecek? gibi konuların tartışma masasına yatırılacağı programda, iş adamları, oda temsilcileri, borsa uzmanları, gazeteciler, politikacılar ve ülkenin geleceği olan öğrenciler görüşlerini anlatıyor. buluşturuyor. Programda, yalnızca yaşanan krizin boyutları ve vahameti konuşulmuyor, İskele Sancak'ta aynı zamanda dibe vuran ekonominin çözüm yolları da tartışılıyor. Sorunları kaynağı olarak tanımlanan konularda hükümet gerekli kanunları çıkarabilecek mi?, Kemal Derviş, sorunları çözmekte yeterli olabilecek mi? sorularının cevaplanacağı programda söz uzmanlara veriliyor.


SEYRİ ŞAHANESeyri Şahane
Magazin mankenlere emanet
Kanal D'de, Show TV'deki Hepsi Gerçek programının Türkiye versiyonu ekrana gelmeye başlıyor. Türkiye'deki 'garip ama gerçek' olayları merceğe alacak Olmaz Olmaz Demeyin adlı magazin programını manken Asuman Krause sunacak. Bir bakımdan iyi, televole türü magazinden sıkılan izleyici ekranda farklı formatta bir magazin görebilecek. Hem Türkiye'nin hali pür melali göz önüne alındığında malzeme sıkıntısı çekmeyecek bu program. Ancak, ekranlardaki bütün magazin programlarını mutlaka mankenlerin mi sunması gerek. Bunu anlayamadık doğrusu.

 
23:20 / star
Eddie ile 48 saatin dayanılmaz hafifliği
Şehrin namlı üçkağıtçılarından geveze Reggie Hammond, suç işlerken yakalanır. Başarılı polis dedektifi Jack Cates'e, Hammond'u 48 saat gözaltında tutması söylenir. Bu arada Cates hapisten kaçan polis katillerini bulmakla görevlendirilir. Bu tehlikeli görev sırasında ukala üçkağıtçıya da göz kulak olmak zorundadır. 48 saati mecburen birlikte geçirmek zorunda kalan ikili, suçluları yakalamada başarılı bir ekip oluşturur. Murphy ve Nolte'un sinema kariyerlerinde bir basamak olan ve gişe başarısı sayesinde devamı çekilen 48, sevimli bir aksiyon-komedi.
20:15 / atv
Bilge'nin gidişi olay oluyor
Babaevi'nde bugün, Bilge herşeyi göze alarak Babaevi'ni terk etmiştir. Bu kaçış Mahmut'u deliye çevirir ve öfkeyle her yerde Bilge'yi aramaya başlar. Bilge ve Barış ise, Safiye'den aldıkları parayla çareyi İstanbul dışına çıkmakta bulurlar. Bu arada Sami ve arkadaşları Teoman ile Kamil, eski arkadaşlarını anmak için konser yapmaya karar verirler. Bu amaçla büyük bir salon aramaya başlarlar. Sabo ise, "Ağırlığınca Altın" yarışması nedeniyle kendisine küsen Seydali ve Hasan'ın gönlünü almak için çeşitli çareler düşünmektedir.
6 Nisan 2001
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED