T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
ENDİŞEYE GEREK YOK

Terim, Barcelona maçında gereksiz telaş ve panikle birlikte kolay teslim olan oyuncularını dün yaptığı toplantıda sert bir şekilde uyardı.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Barcelona'ya yenilmesinin üzüntüsü var. Şampiyonlar Ligi'nde herşeyin 6 maç sonunda belli olacağını belirten teknik direktör Fatih Terim, "Önemli olan bu grubu geçmek. Bu yenilgi dünyanın sonu değil. Grupta ikinciyiz. İkinci tura çıkmaktan bir endişemiz yok. Brugge maçı daha çok önem kazandı. Şu anda grupta hiçbir şey çözülmedi" dedi. Terim, "Golden sonra telaş ve panik içine girdik. Bunda, yenilgiyi beklemeyen bir Galatasaray'ın da etkisi var. Arkadaşlarla nedenlerini konuşacağız. İkinci golü yedikten sonra takımda bir kabulleniş oldu. Tepki veremedik. Doğal olarak da yenildik. Beni, sonucu çabuk kabullenmemiz çok üzdü" dedi.

HEDEFTEN ŞAŞMADIK

Galatasaray'ın 6 yeni futbolcuyla oynadığını ifade eden Terim, bunun gibi çok devreler atlattıklarını belirterek, "Yeni oyuncularımız, alışmadığı şeyleri yapmak zorunda kalıyor. Belki hayatında hiç pres yapmamış oyuncumuz var. Felipe, Arif ve Christian'ı birarada oynatarak risk aldım. Sistemin oturması için zamana ihtiyaç var"şeklinde konuştu. İkinci Başkan ve Basın Sözcüsü Ali Dürüst ise, zaferlere giderken bazen yenilgilerin olabileceğini belirterek, "Şok olmadık. Sonuçta bu bir lig maçı. Taraftarlarımız önünde kazanmak isterdik, ama olmadı. Barcelona maçı geride kaldı, artık önümüzde oynayacağımız 4 maçta iyi sonuçlar alıp ikinci tura çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Futbolcular moralsiz

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya evinde 2-0 yenilen Galatasaray, yarın yapacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına moralsiz olarak başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in aralıklı olarak katıldığı idmana, sağ arka adalesinde gerilme olan ve MR çektiren Almaguer ve Mehmet Polat katılmazken, sakat olan Berkant düz koşu yaptı. Almeguer ve Berkant'ın İstanbulspor maçında oynamayacağı açıklandı. Futbolcuların antrenmanda morallerinin bozuk olması dikkati çekerken Terim, Hasan Şaş ile bir süre sahada görüştü. Fatih Terim'in, idmanda bir hayli sessiz olduğu da gözlendi.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Spor Yazarları
    Bekir Boran:
    "Sizleri fuara davet ediyorum.."
  •  
    LORANT'A ÜLTİMATOM
    Yönetimin Lorant'a "Sürekli medyanın yanlış yorumlar yapmasını istemiyorsan git onlara kendini anlat" dediği öğrenildi.
    Cordoba yıldızlaştı!
    Kolombiyalı kaleci idmanda yaptığı kurtarışlarla göz doldurdu. Kadro dışı bırakılan Ahmet Yıldırım dün çalışmalara başladı.
    Trabzon tutuklu kaldı
    Bordo-mavililer, geçen sezon ilk 6 haftada rakip filelere 21 gol atarken, bu sezon ise 5'te kaldı.
    KARATEDE DÜNYA PROVASI
    Yunanistan'ın Selanik kentinde yapılacak Balkan Şampiyonası'na gidecek olan Karate Milli Takımı'nda tek hedef, Dünya Şampiyonası öncesi şeref kürsüsüne çıkmak.
    Süreyya'nın yeni hedefi olimpiyatlar
    Avrupa Şampiyonu Milli Atlet Süreyya Ayhan, hedeflerini anlattı
    Basketbolda fikstür çekildi
    Erkekler Basketbol Birinci Ligi'nde fikstür kuraları çekildi. Buna göre lig 5 Ekim'de başlayıp, 12 Ocak 2003'te ilk yarı sona erecek. İkinci yarı 1 Şubat'ta start alıp, 20 Nisan'da bitecek. Lige, 10-30 Kasım tarihleri arasında milli maçlar nedeniyle ara verilecek. Türkiye Kupası eleme grubu maçları 15-16 Mart'ta, dörtlü final ise 26-27 Nisan'da yapılacak. 14 takımın yer aldığı ligde son 2 sırayı alanlar 2. Lig'e düşecek. Diğer yandan devre arasında 18-19 Ocak tarihlerinde All Star maçı yapılacak.
    26 Eylül 2002
    Perşembe
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
    Bilişim
    | Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED