T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Ağır idmanlar Kartal'ı yordu

Beşiktaş'ta ağır idmanlara dayanamayan ve sakatlanan futbolculara her gün yenisi ekleniyor. İbrahim ve Ali Eren'in ardından dünkü çalışmada da Ahmet Yıldırım sakatlık geçirdi. Dün sabahki çalışmada sağ baldırından sakatlanan Ahmet Yıldırım idmanı yarım bıraktı. İki futbolcunun MR'ı çekilirken Ali Eren'nin sağ dizinde ödem oluştuğu, Ahmet Yıldırım'ın ise sağ iç yan bağlarında ödem tespit edildiği açıklandı.

MENDİL KAPMACA OYNADILAR

Rumen hoca sabahki çalışmada zorlanan futbolcularına dün eltopu, mendil kapmaca gibi oyunlar oynattı. Futbolcuların sert geçen çalışmalara rağmen neşeli olmaları dikkat çekti. Akşam gerçekleştirilen idmanda ise futbolcular el topu ve pas çalışmasının ardından kondisyon antrenmanı yaptılar. İbrahim ve Sergen'in yer almadığı çalışmada Tamer de sağ ayak bileğindeki ağrı nedeniyle idmanı tamamlıyamadı.

Nouma'nın raporu geldi

Günlerdir beklenen Pascal Nouma'nın raporları Fransız doktor Galiot tarafından Siyah-beyazlı kulübe gönderildi. Raporda, "Nouma'nın kemoterapi tedavisi tamamlanmıştır. Sağlık sorunu bulunmamaktadır" ibaresi yer alıyor.



29 Haziran 2002
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED