T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

FENERBAHÇE SİNİR ETTİ

Şampiyonluk yarışını sürdürmek isteyen F.Bahçe, Rize karşısında sergilediği futbolla seyircisini kuşkuya düşürdü. Sezonun ilk penaltısını kazanan Sarı-Lacivertli takım 10 kişilik rakibi karşısında 'sefilleri' oynadı.

Fenerbahçe şampiyonluk iddiasını Rizespor'u 2-1 yenerek sürdürdü. Küme düşme hattından uzaklaşmayı hedefleyen konuk ekip oyuna açık futbolu tercih ederek başladı. Ancak Fenerbahçe'nin hücuma dönük tempolu futbolu skor üstünlüğü getirdi. 9. dakikada Serhat, Revivo'nun kullandığı köşe atışında Ünal'ın kafasından seken topu kaleci de ıskalayınca arka direkte dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 35. dakikada ise Revivo'nun ceza alanı içinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Rapaiç kullandı ve Fenerbahçe'yi 2-0 öne geçirdi. Penaltıya itiraz eden Nicolas'a hakem kırmızı kartını gösterdi.

TARAFTAR ISLIKLADI

10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarıya çok kötü başlayan Fenerbahçe, orta sahadaki üstünlüğü Rizespor'a kaptırdı. 67. dakikada Abdullah'ın Tetteh'i ceza alanı içinde düşürmesiyle kazanılan penaltıyı Koray kullandı ve skoru 2-1 yaptı. Bu golün takımı kamçılayacağını bekleyen taraftar Sarı-Lacivertli takımı kötü oyunu nedeniyle ıslıklamaya başladı. Ancak F.Bahçe'de Simao'nun ardından Revivo'nun da çıkmasıyla orta sahayı organize edecek akıllı bir ayak yoktu. Rize 10 kişi kalmasına rağmen atak üstüne atak geliştirirken, skora dengeyi getirecek golü bulamadı. Karşılaşma 2-1 F.Bahçe lehine bitti.

Lorant: Futbolcular sorumluluk almıyor

Her hafta aynı hataları tekrarladıklarını söyleyen Lorant, kötü oyunu konsantrasyon eksikliğine bağladı. Alman çalıştırıcı, "Rakip eksilince istediğimiz oyunu oynayamadık. Bu böyle devam etmez. Düzelmeye çalışıyoruz, Antalyaspor maçına kadar eksiklerimizi gidereceğiz. Herkes sorumluluk almalı" dedi.

Spor Yazarları
Yunus Akgül :
Fener düşe kalka...
 
Yıldırım'ın kongresi
ASLAN'IN BİLEĞİNE KUVVET
Türkiye'de lig şampiyonluğu, Avrupa'da Şampiyonlar Ligi hedeflerine ulaşmaya çalışan Galatasaray, oldukça keskin bir viraja giriyor. Lucescu'nun üç sarı kartı bulunan Mondragon'u kulübede oturtacağı öğrenildi.
Beşiktaş önlem aldı
Zirve yarışında kaza yapmak istemeyen Siyah-Beyazlılar, Y.Yozgat maçında skor avantajını elde ettikten sonra iki asını kulübeye çekecek. Daum derbiyi düşünüyor.
Trabzon taraftar aşkına
Ankaragücü yenilgisiyle yeniden huzursuzluk yaşayan Bordo-Mavili ekip Körfez'i geçerek düzlüğe çıkmak istiyor. Alman çalıştırıcı Trabzonspor'un bu maçta taraftarıyla barışacağını söyledi.
Antalyaspor Malatya'ya umutlu gitti Süper Lig'de kalabilme mücadelesi veren Antalyaspor, yarın oynayacağı Malatyaspor maçından mutlak üç puan bekliyor. Basın Sözcüsü Murat Bulat, Malatya'da galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini belirterek, "Malatya'ya 6 puan için gidiyoruz" dedi. Antalyaspor'un küme düşmeyi hak etmeyen bir takım olduğunu söyleyen Bulat, Malatyaspor maçını kazanmaları halinde, kümede kalacaklarını belirtti. Bu arada "şike çetesi" iddiaları nedeniyle Antalyaspor yönetimi şike çetesi hakkında 3 ayrı gerekçeyle Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

2 Mart 2002
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED