T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

'Baba'nın bol acılı hikâyesi

Arabesk'in "Baba"sı Müslüm Gürses, bol acılı şarkıları, bol hüzünlü hayat hikâyesiyle Tanıklar'ın konuğu. "Baba"nın hayranları için kaçırılmayacak bir program.

Tanıklar, bu hafta arabeskin babası sayılan Müslüm Gürses'i konuk ediyor. Yıllardır dillerden düşmeyen şarkıları, konuşma tarzı, sesi ve tüm yaşam macerasıyla Müslüm Gürses, Süleyman Çobanoğlu'nun sunduğu Tanıklar programında ekranlara geliyor.

"Müslüm Gürses kimdir?", "Sanat yaşamında Müslüm Gürses'i bu noktaya getiren farklılıkları nelerdir?", "Şarkıları ve yaşam biçimiyle hayranlarına nasıl bir mesaj vermek istiyor?", "Gürses'in halk tarafından bu denli sahiplenilmesinin altındaki nedenler nelerdir?" gibi soruların cevap bulacağı programda, "Arabeskin Kralı" bol acılı, bol hüzünlü hayat hikayesi ve şarkılarıyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur ve sanatçının pekçok yakınının, tanıdığının katılacağı Tanıklar'da "Baba"nın yaşam öyküsü ve bilinmeyenleri ilk kez ekranlara gelecek.

Müslüm Gürses konuk olacağı Tanıklar programında, çocukluğundan gençliğine, anılarından, hüzün ve sevinçlerine kadar pekçok konuda, Süleyman Çobanoğlu'nun sorularını cevaplandırıyor.
Kanal 7 / 23.15



14 Mayıs 2002
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED