AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Kendine bir masal beğen

Ekranda bugün, tutkulu aşklar, karışık entrikalar ve hırsların masalını anlatan dizilerin yanısıra, Ekmek Teknesi gibi sadece iyilikli şeylerden bahsetmek isteyenler de var. Seçim ise, izleyiciye kalıyor.

EKMEK TEKNESİ

Ekmek Teknesi'nin bu bölümünde, Mehpare ve Süha'nın nikah töreni öncesi herkesi şok eden gelişme, nikah salonunu çiçek bahçesine çevirir. Ruhi büyük bir plan kurar. Mehpare'nin çok mutlu olduğu nikah sonrası Nusret baba ve Ayhan Hanım derin duygular içerisinde kalırlar. Celal'in gizleyemediği sevinci yüzünden okunmaktadır. Kirli'nin kışkırttığı Cengiz yine akıl almaz bir cesaretle işe başlayacaktır. Heredot ise 'Şehzade ile Gülnar'ın evlenme hikayesini anlatır.
Atv / 19.50

KAMPÜSİSTAN

Kampüsistan'da, Tolga ile Arzu'nun arası açılmıştır. Yeşim, Tolga'nın Arzu'ya ders çalıştırma fikrinden çok rahatsız olur ve kıskançlık krizine girer. Esasında haksız da değildir. Tolga, Arzu'nun amacını anlayınca stüdyoyu terk eder. Yeşim'in kuzeni Mehmet gönlünü Derya'ya kaptırmıştır. Yeşim'in memleketlisi Şahin ise, aynı üniversitededir. Üstelik Yeşim'e çocukluğundan beri aşıktır. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Şahin her fırsatta Yeşim'in karşısına çıkar. Bu durum Tolga'yı rahatsız eder.
Kanal D / 19.50

AYRILSAK DA BERABERİZ

Ayrılsak da Beraberiz'de evin sevimli köpeği Zeytin kayboluyor. Köpeği gezdirme işini Erdem'e havale eden Teoman'ın başı Erdem'in köpeği kaybetmesiyle büyük derde giriyor. Köpeği buluncaya kadar Berna'yı oyalaması gereken Teoman türlü oyunlara başvuruyor. Feridun Bitir'in başı ise yılbaşını Paris'te geçirmek isteyen Serpil'le dertte. Feridun karısını yurtdışına götürmek için ucuz bir yol ararken içine yük gemilerinin, konteynırların ve İtalyan polisinin karıştığı müthiş bir macera başlıyor.
Star / 20.15

KINALI KAR

Emrah ve Özlem Conker'in başrol oynadığı Kınalı Kar'da, Cabbar, Nazar'ı vurduğu için şoktadır. Koşarak Kınalı Kar'dan uzaklaşır. Bey, Ali, Ömer ve Rıza, Nazar'ı hemen hastaneye götürürler. Evdeki herkes panik içinde Nazar'dan gelecek bir haberi beklemektedir. Bu arada Efe'nin kayıp olduğu anlaşılır. Demir onu aramaya başlar. Köylülerin, Efe'nin kaybolmasından kendisini sorumlu tutacaklarından korkan Seyit çantasını alıp Cabbar'ın yanına döner. Efe'nin kaybolduğunu öğrenen Ali Cabbar'ın konağına gider.
Kanal D / 21.20

KURŞUN YARASI

Kurşun Yarası'nda ise, Cemile evi terk eder. Kaymakam da tüm imkanlarını seferber ederek Cemile'nin peşine düşer. Kasabadan çıkamayacağını anlayan Cemile dağa, Haliller'in yanına gitmek ister. Fakat dağlar eşkıyanın yatağıdır, yolu onlarla kesişir. Bu arada Kaymakam kardeşine duyduğu sevgi ile ilkeleri arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.
Atv / 21.20


 
Üç bin yıllık bir hikaye
1920'li yıllarda, büyük depresyon zamanlarında, Mississipi'deki bir hapishaneden kaçan üç kafadarın tek amacı bir an önce aralarından birinin evine sakladığı ganimete ulaşmaktır. Ancak dönüş yolu zorlu olacaktır. Coen'lerin çektiği film, eleştirmenlerce Homeros'un Odesa'sının modern uyarlaması olarak algılanmıştı.
Nerdesin Be Birader?
Orj. Adı: O Brother Where Art You
Yön: Joel Coen, Ethan Coen
Oyn: George Clooney John Goodman, John Turturro
Yapım Yılı: 2000
Türü: Macera / Komedi
Süre: 106 dk.
TRT 1 / 20.30

Bir sanatçının portresi
Uğur Arslan'la İşte Hayat'ta TSM'nin yıllara meydan okuyan değerli sesi Nurhayat Beşiz'in inanılmaz hayat hikayesi birinci bölümüyle ekrana geliyor. Henüz 15 yaşında iken ilk evliliğini yapan Nurhayat'ın evlenmeden önce ve sonra yaşadığı ilginç olayların canlandırmalarla ekrana geleceği programda, sanatçının hayatıyla ilgili ilginç ayrıntılar, çocukluğu, ilk eşiyle yaşadığı sorunlar ve ünlü sanatçının başına gelen korkunç olaylar ekrana getiriliyor.
Kanal 7 / 20.45

'Yar Dilinden' türküler...
Gülay'ın sunduğu Yar Dilinden adlı sevilen türkü programı, bu hafta da türküsever izleyicileri ekrana bağlayacağa benziyor. Yar dilinden söylenen en güzel türkülerin ve sıcacık bir sohbet ortamının buluştuğu programa bu hafta, sazıyla sözüyle Musa Eroğlu'nun konuk olarak katılıyor.
Trt 1 / 23.00

Hatıralarda savaşın acı yüzü
Son Tanıklar'da, Sakarya Savaşı'nda yaşananlar, savaşa katılmış gaziler ve o dönemde yaşamış kişilerin anlatımıyla ekrana geliyor. Belgeselde, savaş öncesi Türk tarafının savaş hattında yaşayan halkı göç ettirme çabaları, Yunanlıların bunu engellemeye yönelik propaganda yolları ve nedenleri yeralıyor.
Trt 1 / 22.25
22 Aralık 2003
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED