AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Bugün tarih yazıldı
AB Dönem Başkanı Hollanda'nın Başbakanı Balkenende Brüksel zirvesi için "Bugün 21. yüzyıl Avrupa'sı için tarihi bir karar aldık" derken AB Komisyonu Başkanı Barroso "Yeni Avrupa'nın geleceği belirleniyor" ifadesini kullandı.

Balkaner'e rekor ceza
Yurtbank davası dün sonuçlandı ve bankanın eski sahibi Ali Avni Balkaner, 34 yıl 7 ay ağır hapis ve 69 trilyon 307 milyar lira para cezasına çarptırıldı. Balkaner hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarıldı.

İstanbulspor satılıyor
Kulübü ve oyuncuları satılığa çıkardıklarını söyleyen İstanbulspor A.Ş. Genel Müdürü Yücel, "Takıma veya oyunculara yapılacak resmi teklifleri almaya karar verdik. Kimse bize siyasi baskı yapmasın" dedi.

Pamukova çiftliğinin MR'ı çekiliyor

Emniyet'in Europol hedefi
Europol ile Emniyet Teşkilatı arasında işbirliği yaşanıyor. Gerek üye ülkelerin polis güçleri gerekse Europol ile üye ülkelerin polis güçleri arasında, organize suç örgütlerine karşı sıkı işbirliği oluşturuldu.

Minibüsçülere tiyatroyla ikaz
Bayrampaşa'da görev yapan 500 minibüs şoförüne tiyatro aracılığıyla, trafikte yaptıkları hatalar ve yolcularla kurdukları yanlış diyaloglar anlatıldı.

Doğu'ya 303 öğretmen atandı
Milli Eğitim Bakanlığı, çeşitli nedenlerle görevine başlamayan 303 öğretmen adayının yerine yeniden atama yaptı.

Balıbey'den müdürlere: Gazeteciden uzak durun

Çocuklar için AIDS alarmı
UMUT Çocukları Derneği Başkanı Yusuf Kulca, dünyada 1 milyar çocuğun yoksulluk sınırları içinde yaşadığını, 2010 yılında ise 1 milyon çocuğun AIDS tehlikesi ile karşı karşıya kalacağını belirtiyor.

Dinler Bahçesi'nde 'AB' duası

Sinemaya kara büyü
Büyü adlı filmin galasında yaşanan talihsiz olay, vatandaşların sinemaya gidip gitmeme konusunda tereddütte kalmalarına sebep oldu

Göz göre göre öldü
Yeşilçam Sokağı'nda beş katlı bir binanın çatısında başlayan yangında balkonda mahsur kalan bir kişi, çevredekilerden "Kurtarın beni. Öleceğim" diye yardım istedikten kısa süre sonra yanarak can verdi.

Gençler AB için umutlu
Türkiye ile AB arasında sıkı pazarlıklar devam ederken Avrupalı öğrenciler de Türkiye'de konuyu masaya yatırdı. Gençler, Türkiye'nin 10 yılda AB'ye tam üyeliğinin gerçekleşeceği görüşünde.

Kadıköy ve Üsküdar da temizleniyor
Eminönü Meydanı'nı seyyar satıcılardan temizleyen Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy ve Üsküdar Meydanı'nı da temizlemek için harekete geçti. Zabıta ekipleri, her iki meydanı da sürekli gözetim altında tutuyor.

Hollywood yıldızları da neredeyse yanıyordu !

Kısa kısa..



18 Aralık 2004
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED