T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 28 HAZİRAN 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bir ses bir nefes

Müzik dünyasının son dönemde adından sıkça söz ettiren iki ismi Ferhat Göçer ve Hüsnü Şenlendirici Sarı Sıcak adlı yeni bir programa başlıyor. Konuk değil müzik odaklı programda, birbirinden farklı müzikal sentezler denenecek.

Ünlü tenör Ferhat Göçer ile klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici atv ekranlarında yepyeni bir programa başlıyor. Klasik show programlarından farklı olarak her hafta değişen konseptiyle ve ünlü konuklarıyla yaz akşamları yayınlanacak olan programda, Türkiye'nin tüm renkleri ekrana yansıyacak. Konuk odaklı değil müzik odaklı olan programda her hafta farklı konsptlerlerle müzikal sentezler denenecek. Programın Bir Şarkı Bir Star bölümünde, dünden bugüne, müzikseverlerin belleğinde bir şarkıyla özdeşleşmiş isimler, farklı bir sound, farklı bir sentezle ekrana gelecek. Popüler adlı bölümde, müzik dünyasının popüler sanatçıları, kendi şarkılarını ilk kez bu stüdyoda farklı bir alt yapı ve farklı bir yorumla okuyacak.

ROMAN DA VAR SANAT MÜZİĞİ DE

Programın Anadolu adlı bölümünde, Türkiye'nin tüm coğrafi bölgelerinin geleneksel türküleri, konuk sanatçıların ve katılımıyla seslendirilecek. Çizgi Dışı'nda konuklar tarzlarının dışında şarkılar seslendirecek.

ARAP VE YUNAN SANATÇILAR KONUK OLUYOR

Film-Dizi Müzikleri bölümünde, sinema filmlerinin ve televizyon dizilerinin hit olmuş özgün müziklerine yer verilecek. Grek Gecesi'ne Grek Müzik temsilcileri katılırken, Arabesk Oryantal bölümüne de Arabesk starlarının yanısıra, Ortadoğu ve Arap ülkelerinden sanatçılar katılacak. Programda ayrıca, Unutulmayan Düetler, Alevi - Semah, Balkan, Roman müzikle-rinin yanısıra Taverna Eğlencesi, Alternatif Trend, Türk Sanat Müziği, Sezen Aksu Şarkıları, Biz de Söyleriz ve Saygıyla adlı bölümler de yer alacak
ATV / 20.30

TIP VE ŞAN MEZUNU

Ünlü tenör Ferhat Göçer, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Devlet Konservatuarı Şan Bölümü mezunu. Genel Cerrah olan Göçer, kendi kurduğu şahsa ait senfoni orkestrası Metropol Senfoni Orkestrası ile konserler veriyor. Ünü yorumcunun Göçer'in Dön Diyemedim adlı bir de albümü bulunuyor.

AİLEDEN MÜZİSYEN

Müzikal geleneğe sahip bir ailenin çocuğu olan Hüsnü Şenlendirici, Türkiye'nin en önemli klarnet virtüözleri arasında gösteriliyor. Laço Tayfa grubunun kurucusu olan Şenlendirici'nin Bergama Gaydası ve Hüsn-ü Klarnet adlı iki solo albümü bulunuyor.


Sözün Özü'nde sağlı sollu ittifak arayışları tartışılıyor

Siyasetçiler ve gazeteciler gündemdeki olayları Sözün Özü'nde değerlendiriyor. Nazlı Ilıcak'ın sunduğu programda, Rahşan Ecevit'in solda birlik çalışmaları, erken seçim tartışmaları, ekonominin gidişatı konuşuluyor. Milletvekilleri ve gazetecilerin konuk olduğu programda, Yüce Divan'da aklandıktan sonra siyasete döneceğinin sinyalini veren Mesut Yılmaz'ın açıklamaları, Rahşan Ecevit'in solda birlik çalışmaları ve gündemdeki önemli gelişmeler masaya yatırılıyor. Ayrıca programda cumhurbaşkanlığı seçimleri, erken seçim tartışmaları da konuşuluyor. AK Parti Milletvekili Faruk Çelik, CHP Milletvekili Bülent Tanla, DYP Milletvekili Celal Adan'ın konuk olduğu programda, Mesut Yılmaz siyasete dönecek mi? Yılmaz dönerse dengeler nasıl değişir? Rahşan Ecevit'in çalışmaları ne anlama geliyor? Solda birlik mevcut siyasi durumu etkiler mi? Yapılan çalışmalar erken seçim habercisi mi? Cumhurbaşkanını bu meclis mi seçecek? Ekonomideki dalgalanma ne kadar devam edecek? Seçim söylentileri ekonomiye ne kadar etkiliyor? gibi sorulara cevap aranıyor.
KANAL7 / 23.45


Halk yardım için seferber

Ceren Abdullah'ın sunduğu Kimse Yok Mu'nun bu akşamki ilk durağı Denizli'nin Kayhan ilçesi. Ekip üç hanımın ve bir çocuğun yaşadığı sıkıntılarla dolu eve konuk oluyor. Eşinden ayrılan ve annesine bakan genç kadın ve çocuğu için Kayhan'lılar seferber oluyor. Programda bir diğer yardım ise yetişkin iki engelli oğluna bakan anneye yapılıyor.
SAMANYOLU / 21.20


Altınmeşe ile Diyardan Diyara

İzzet Altınmeşe'nin sunuculuğunu yaptığı Diyardan Diyara adlı müzik programı bu akşam başlıyor. Her hafta ülkenin bir beldesinden ekrana getirilecek programın ilk durağı İstanbul Gaziosman- paşa oluyor. Halk Müziği sanatçılarını buluşturacak olan programın bu haftaki konukları Belkıs Akkale ve Davut Güloğlu. TRT 1/ 22.30


SAHTE PRENSES
Kerem, temizlikçi Ceylan'ı sosyetik güzel sanıyor

Deniz Uğur Sunat ve Haluk Piyes'in rol aldığı Sahte Prenses başlıyor. Dizinin konusu şöyle; Otelde temizlikçi olan Ceylan oğlu ile birlikte yaşamaktadır. Babası holding sahibi olan Kerem de herşeyden kaçmak için bu otele yerleşir. Sosyetik güzel Neslihan Sanlı'ya benzettiği Ceylan'ı şirketin kuruluş yıldönümüne davet eder.
SHOW / 21.40 GÜMÜŞ
Mehmet, Gümüş'ü kurtarabilecek mi Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden'in rol aldığı dizinin sezon finalinde Mehmet, Gümüş'ü kurtarmak için Engin'le karşı karşıya gelir ve silahlar patlar. Bacağından vurulan Mehmet, Gümüş'ü Engin'in elinden kurtarmaya çalışır. Engin ise Gümüş'ü Fas'a kaçırmayı planlar.
KANAL D / 20.30


KEZBAN YENGE
Sülbiye evlenince Kezban deliye dönüyor

Şensel Uykal ve Işık Aras'ın rol aldığı dizide Sülbiye'nin Burhan'la kaçtığını öğrenen Kezban, jandarmaya gider. Hacer, İpek kılığında Doktor Emre ile ilişkisine devam eder. Sülbiye'nin Burhan'la evlendiği haberi Kezban'nın aklını başından alır.
KANAL 7 / 19.45


Şans Kapıyı Kırınca
Kuddusi Yurdum, ailesiyle birlikte Şans Kapıyı Kırınca adlı yarışma programına katılır ama kazanamaz. Bunlara rağmen aileyi bekleyen iyi bir haber vardır. Teselli armağanı olarak, Barbunya Adası'nda bir haftalık tatil kazanmışlardır.
Yön: Tayfun Güneyer Oyuncular: Ferhan Şensoy, Asuman Dabak, İlkay Sarah, Rasim Öztekin, Zeki Alasya, AyçaTekindor
KANAL D/ 20.40

Üçlü Randevu
Finans şirketinde çalışan Stanley, aynı şirkette çalışan güzel Diana'ya uzaktan uzağa aşıktır ve Diana sevgilisinden ayrılır ayrılmaz onu yemeğe davet eder. Stanley ve Diana'nın tutuk başlayan günleri, Phil'in onların peşine takılmasıyla kabusa döner.
Orijinal Adı: The Third Wheel Yön: Jordan Brady Oyn: Luke Wilson, Denise Richards, Ben Affleck, Phill Lewis, Mike Schwartz
TV8 / 21.05

Şarlo
Beyazperdenin en büyük dehalarından biri olarak kabul edilen Charlie Chaplin'in yaşamını İngiltere'de geçen günlerinden başlayarak anlatan film, ünlü oyuncu ve yönetmen Chaplin'in yaşamını tüm gerçekliğiyle aktarıyor.
Orijinal Adı: Chaplin Yön: Richard Attenborough Oyn: Robert Downey Jr., Geraldine Chaplin, Kevin Kline, Anthony Hopkins
Cnbc-e / 22.15

Yalancı Yalancı
Los Angeles'lı bir avukat olan Fletcher Reede'in 5 yaşındaki oğlu Max, babası tarafından ihmal edilmektedir. Fletcher, oğlu Max'in doğumgünü partisine gitmez ve oğluna yalan söyler. Max doğum günü mumlarını söndürürken, babasının bir gün boyuncu yalan söylememesini diler
Orijinal Adı: Liar Liar Yönetmen: Tom Shadyac Oyuncular: Jim Carrey, Maura Tierney Yapım Yılı: 1997 Türü: Komedi
ATV / 22.30

Böcek
Dr. Cahill yaşadığı kötü olaydan sonra kafasını toplamak için Maina adasına gider. Birkaç gün sonra, sahilde, değişik bir tür hamamböceği tarafından yenmiş bir ceset bulunur. Ada halkıyla yıldızı pek barışmayan doktor onları uyarmaya çalışır.
Orijinal Adı: They Nest Yönetmen:Ellory Elkayem Oyuncular:Thomas Calabro, Dean Stockwell Türü: Macera- Dram
SAMANYOLU / 23.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi