Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PERŞEMBE
4 OCAK 2001

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

Cengiz ÇANDAR Yeni Şafak'ta

Hasan Kaçan
Günün Karikatürü


KAÇAK CAVİT ÇAĞLAR'IN SORUŞTURMA DOSYASINI ELE GEÇİRDİK

Ailenizin hortumu

'Hortum'da Çağlar-Demirel ortaklığı. Egebank'tan usulsüz bir şekilde alınan krediler Çağlar ile Demirel'in şirketleri arasında paylaştırıldı

Egebank'ı birlikte boşaltmışlar

Egebank'ı dolandırmak suçundan önceki gün hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarılan eski bakan ve işadamı Cavit Çağlar'la ilgili soruşturma dosyasında, Çağlar ile bankanın eski sahibi Yahya Murat Demirel'in Egebank'ın içini yardımlaşarak boşalttıkları belirtildi.

Hortum sözleşmesi

Cavit Çağlar ile ilgili suç duyurusunda, Çağlar'ın şirketlerine Egebank'tan usulsüz kredi verildiği, geri dönmeyen kredilerin banka mevduatından karşılandığı dile getirildi. Demirel ve Çağlar'ın, hortumlama işleri için aralarında sözleşme imzaladıkları kaydedildi.

________________________________Devam »

Bombalı dehşet

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün beşinci katına çıkan Gültekin Koç adlı canlı bomba burada pimi çekti. Meydana gelen şiddetli patlamada terörist parçalanırken, Emniyet Müdürü'nün makam şoförü Naci Canan Tuncer şehit oldu.
________________________________Devam »

Enflasyon hedefi yine tutmadı

Hükümetin bir yıllık enflasyon hedefi 14 puan şaştı. DİE`ye göre aralık ayında fiyatlar toptan eşyada yüzde 1,9, tüketici fiyatlarında yüzde 2,5 arttı.
________________________________Devam »

Mescid-i Aksa'yı uçuracaklardı!

Kudüs'te Mecid-i Aksa'ya saldırıya hazırlanan üç İsrailli militan yakalandı. Mecid-i Aksa'yı yıkmak için yapılan kazıların yanında bulunan üç İsraillinin sırt çantalarından bombalar çıktı.
________________________________Devam »

Hükümete güven yok

SESAR'ın aralık ayı araştırmasında, hükümeti icraatlarında başarılı bulanların oranı yüzde 17,3 olarak belirlenirken, başarısız bulanların oranı yüzde 58,14 oldu.
________________________________Devam »

Türkiye'ye Bush sürprizi!

ABD'nin yeni Başkanı George Bush, Enerji Bakanlığı'na Türkiye karşıtı ve Ermeni lobisinin en büyük destekçilerinden olan Arap asıllı eski senatör Spencer Abraham'ı atadı.
BİR İNSANLIK DERSİ
Sokağa terkedilen Gökhan Deniz'in hikayesi, Aydın-Hannover hattında bütün yüreklerde acı ve umudu aynı anda yaşattı
GÖKHAN'IN HİKAYESİ
Yeni Şafak'ta

Ahmet Taşgetiren Küresel cinayetler
"Kaçak mülteci" faciasıyla itiraf edelim, etmeyelim, bir cinayete tanıklık ya da ortaklık etmekteyiz. Küresel bir cinayete... Etyopya'daki açlıkla, Amerika'daki "klinik obezite-şişmanlık hastalığı"nı birlikte algılıyor dünya. İnsanlar Etyopya'da, günde 2 dolar bulamadığı için açlıktan ölürken, Amerikan toplumunun yüzde 20'si, 15-64 yaş arasındaki İngilizlerin yüzde 15'i aşırı kilodan rahatsız. Kapitalizm, Kuzey-Güney uçurumunun da sorumlusu.
Nazlı Ilıcak Üfürülmüş zenginleri kırağı çaldı

Fehmi Koru Biraz anlayış, lûtfen...



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...