T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Dokuz doğuran film

Genç bir çiftin anne-baba olma yolundaki dokuz aylık öyküsünü anlatan 'Dokuz Ay'da, Hugh Grant 'hazırlıksız baba adayı' rolünde çok iyi

Bridget Jones's Diary ve Nothing Hill filmlerinin ünlü oyuncusu Hugh Grant ve The End of the Affair ile En İyi Oyuncu, Boogie Nights ile de En İyi Yardımcı Oyuncu dalında Oscar adayı olan Julianne Moore'un başrol oynadığı, Robin Williams'ın da küçük bir rolde izleyici karşısına çıktığı Dokuz Ay, keyifle izlenecek bir komedi. Genç bir çift olan Samuel ve Rebecca'nın mükemmele yakın bir ilişkileri vardır. Mesleki kariyerleri de iyiye gitmektedir. Samuel bir çocuk psikiyatristidir. Ancak Rebecca'nın hamile olduğunu öğrenirler. Samuel bu davetsiz misafirden sonra hayatlarında hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını bilmektedir. Birdenbire baba olduğu zaman değişecek hayatı ile ilgili kabuslar görmeye başlar. Bir süre önce tanıştıkları çocuklu bir çift olan Gail ve Marty'nin görüntüsü gözlerinin önünden gitmez. Rebecca ise hamile olmaktan mutludur. Ancak Rebecca'nın arkadaş canlısı ama sinirleri zayıf Rus doktoru Kosevich ile randevusu tam bir hayal kırıklığıdır. Samuel'in bunalımı işinin de kötüye gitmesine neden olur. Fakat yakında doğacak oğlunun ultrasondaki resimleri, ona sorumluluklarıyla yüzleşmesi gerektiğini hatırlatır.

DOKUZ AY

Orijinal Adı: Nine Months Yön: Chris Columbus Senaryo: Patrick Braoude Oyn: Hugh Grant, Julianne Moore, Tom Arnold, Joan Cusack, Robin Williams, Jeff Goldblum 1995 / Komedi Süre: 103 dk /USA
KANAL D / 23.15


Filistin'den ölüm orucuna yeniden 32. Gün
Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın hazırladığı 32. Gün'de bu hafta, en fazla istek alan haber dosyaları ekrana geliyor. Programda ölüm orucundan sonra "Wernicke-Korsakoff" hastalığına yakalanan İsmail Hakkı Sadiç'in yaşadıkları ekrana geliyor. Programda ayrıca, Filistinlilerle dayanışma için Filistin'de çarpışan Türk gerillaların yaşadıkları ve bıyığın tarihçesi ekranlara taşınıyor.
Cnn Türk / 22.05


Siyasi parti liderleri Seçim Zamanı'nda
NTV'de Arzu Zengin'in sunduğu Seçim Zamanı, siyasetin finansmanı, ittifaklar, siyasetin yeni yüzleri ve siyasette yenilenme, siyasetçinin verimliliği, seçim sistemi önerileri ve tartışmaları gibi konularda bilgilendirici yayınlar yapıyor. Programda bugün, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yeralıyor. Hemen bütün liderlere söz hakkı veren programa 26 Ağustos Pazartesi günü ATP lideri Tuğrul Türkeş konuk olacak.
Ntv / 18.10

 
Yüksek Siyaset, solda birlik arayışlarında...
Haluk Şahin'in sunduğu Yüksek Siyaset'te, DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, soldaki ittifak arayışlarına yönelik bakışını anlatıyor. Programın panelistleri Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Siyasetbilimci Prof. Dr. Yılmaz Esmer ve Yazar Nuray Mert, seçime giden Türkiye'yi bilimsel olarak analiz ediyor. Kemal Derviş'le sıklıkla görüşen Çelebi, solda birlik arayışlarını, ittifak ve iltihak çabalarını değerlendirirken, siyaset bilimciler de konuya ilişkin yorumlarda bulunuyor.
Tv8 / 22.00

Şakalardan şaka beğenin!
Şakacı'nın en beğenilen bölümlerinden seçmelerin yeraldığı Şakacı Ekstra'da bugün, Şakacı yoldan çevirdiği taksilere bir ineği arka koltukta taşımayı teklif ediyor. Programda ayrıca, kuralları ihlal eden sürücülerin yol mahkemesinde yargılanması ve pek çok şaka daha ekrana geliyor.
Kanal 7 / 23.00

Çekirge yine belanın ortasında
KungFu'da, Caine'in yolu bir kasabaya düşer. Uzun süredir yağmuru bekleyen kasabalılar bulabildikleri kötü sular yüzünden hastalanıp ölmektedir. Yürüyerek çölü geçen Caine kasabada dövüştüğü şeriften kaçarken bir zenci çocuk tarafından saklanır. Daniel ve babası Caleb onu eve götürüp tedavi ederler. Kanal 7 / 01.00
22 Ağustos 2002
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED