AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Fenerbahçe şov yaptı

Yıldız oyuncu transferleri beklenen Fenerbahçe'de dün muhteşem bir çim sahanın açılışı yapıldı.

Fenerbahçe'de, altyapının çalıştığı Dereağzı Tesisleri'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan suni çim sahanın açılışı, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tarafından yapıldı. Açılış törenine Bakan Şahin'in yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, İl Müdürü Tamer Taşpınar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Christoph Daum ve bazı futbolcular katıldı.

DAUM'A HESAP SORABİLİR?

Bakan Şahin, Türkiye'nin güzide kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'nin tesis açılışında bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Yıldırım ise yapılan tesisin Fenerbahçe'nin altyapısına ait olacağını ifade etti. Açılış töreni öncesi, Yıldırım, Daum'a, "Gürtuna kongre üyemizdir. Takım iyi olmazsa kongrede hesap sorabilir'' diye espri yaptı.

Hooijdonk bekleniyor

Fenerbahçe'nin prensipte anlaşmaya vardığı Hooijdonk'un bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Peşinat ödenen Hollandalı oyuncunun Sarı-lacivertliler'in banka teminatı yatırılmamaları nedeniyle gelişinde rötar olabileceği ifade edildi. Fenerbahçe yönetiminin en geç bugün Hooijdonk için banka teminat mektubunu Hollanda bankalarına yatıracağı öğrenildi. Ünlü golcünün bugün gelmemesi durumunda Cumartesi günü kesin olarak İstanbul'a geleceiği bildirildi. Teknik direktör Daum'un prensipte anlaşmaya vardıklarını açıkladığı Brezilyalı oyuncular Alex, Fabiano ve Oliveria'nın da hafta sonu İstanbul'da olması bekleniyor.

Baskette toplu imza

Fenerbahçe, Bayan Basketbol Şubesi tarafından oluşturulan icra komitesinin yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Kulüp binasında dün yapılan törenle Serap Yücesir, Nalan Mete Ramazanoğlu ve Ceyda İşbırakmaz ile Şükran Albayrak'ın mukaveleleri 1 yıl süreyle uzatıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Bayan Basketbol şubesinden sorumlu Yönetici Işık Eyigüngör, "Hedefimiz her zaman şampiyonluk, 2.olmak bizim için başarı değil. Bu sezon şube olarak farklı bir çalışmanın içinde olacağız. Daha fazla seyircimiz ve daha keyif verici maçlarımız olacak" diye konuştu.

Spor Yazarları
Hürol Bilal :
En büyük olabilmek -4
 
Lucescu taktik deniyor
Rumen hoca, geniş kadro dolayısıyla yeni taktikler bulmaları gerektiğini söyledi.
CANAYDIN'dan transfer atağı
Galatasaray Başkanı bugün Hollanda'da 2 yıldız oyuncunun transferini netleştirecek.
'İyi yoldayız'
KONYASPOR'U SICAK BASTI
AKÇAABAT sıkıntı istemiyor
Teknik patron Ekrem Al, "Gerilim ve endişe verici bir pozisyona düşmeyeceğiz" dedi.
GAZİANTEP'in hesabı büyük
Güney ekibi yeni sezonda lig ve Avrupa'da başarılı sonuçlar almak istiyor.
Işık Sigorta'da doping tartışıldı
11 Altın Adam Yarışması'nda sezonun son jüri toplantısı İstanbul'da yapıldı. Toplantıya konuk olarak katılan Prof .Dr. Aytekin Temizer, Prof. Dr. Turgay Atasü ve Avukat Kısmet Erkiner düzenlenen panelde soruları yanıtladılar. Turgay Atasü'ya sporcuların doping kontrollerinin nasıl yapılabileceği hakkında sorular soruldu.
10 Temmuz 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED