AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Haber-tartışmalar
başka telden

32. Gün Ajda Pekkan'a, Ufuk Ötesi Abant Platformu'na odaklanırken, tv8 ABD gerginliği nedeniyle yeniden Muavenet Dosyası'na çeviriyor gözünü...

32. GÜN
32. Gün, geçtiğimiz günlerde çıkardığı single ile adından sözettiren çıkaran Ajda Pekkan'a çeviriyor objektifini. 1963'te kapak yıldızı seçildiği 'Ses Dergisi Yarışması'ndan, 2003'te çıkardığı single 'Sen İste'ye kadar tüm öyküsüyle Ajda Pekkan programa konuk oluyor. Pekkan, 'Kendini yenileyip değiştirebilmenin sırlarını, hayatının dönüm noktalarını, estetik operasyonlarını, aşklarını ve müziğini' tarihi Pera Palas otelinde Mehmet Ali Birand'a anlatıyor.
Cnn Türk / 23.05

UFUK ÖTESİ
Ufuk Ötesi ise, Abant'tan canlı yayınla ekranda. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nca organize edilen Abant Platformu çerçevesinde hazırlanan programda 'Savaş-Barış ve Demokrasi' tartışılıyor. Dr. Selman Kuzu ve Rıdvan Kızıltepe'nin sunduğu Ufuk Ötesi Abant Platformu Özel'e Prof. Dr. Bekir Karlığa, Prof. Dr. Kenan Gürsoy ve Prof. Dr. Ali Yaşar Sarıbay konuk oluyor.
Stv / 23.00

MUAVENET DOSYASI
Irak'taki gözaltılar nedeniyle Amerika'yla ilişkilerin gerginleştiği bir dönemde, Amerikan uçak gemisi Saratoga'nın vurduğu ve 5 denizcimizin şehit olduğu "Muavenet Dosyası" ekrana geliyor bugün. Tuncer Bahçivan'ın hazırladığı belgesele o yıllarda Amerika'da görev yapan Büyükelçi Nuzhet Kandemir konuk.
Tv8 / 21.00


Maceralar sıcak sıcak

MELEK GİBİ ÖĞRETMEN; SEVGİ ANA
Yaz sezonunun girmiş olmasına rağmen tatile çıkmayan ve ekran yolculuğuna devam eden dizilerden Sevgi Ana'da cezaevine gönderilen Dr. Hulusi'nin mahkeme günü yaklaşmıştır. Avukatlığını ise sürpriz bir isim üstlenince Dr. Hulusi çok şaşırır. Bu, aynı zamanda mafya babası Mahir'in de hiç beklemediği bir gelişmedir. Sevgi Öğretmen Oya'nın babasıyla olan sorununu çözerken Dr. Hulusi koğuşta kanlısını öldürmeyi kafasına takan Suat'ı ikna etmeye çalışmaktadır.
Stv / 20.30

MÜHÜRLÜ GÜLLER'DE MİRAS DURUMU
TRT'nin sevilen dizisi Mühürlü Güller'in bu bölümünde Suzan'ın ölümünden sonra, avukat Mualla'ya bir mektup gelir. Mektup vasiyet niteliğindedir ve vaktiyle Suzan tarafından, Mualla'ya verilmesi için kaleme almıştır. Mektuba göre, Suzan geride bıraktığı paraları eşit olarak beş kadına dağıtmıştır. Mualla'ya ise Mühürlü adlı göl kasabasındaki evi bırakmıştır.
Trt 1 / 20.45

BABA'DA İTİRAF ÜSTÜNE İTİRAF
Başrolünü Emre Kınay ve Pelin Batu'nun paylaştığı Baba'nın bu haftaki yeni bölümünde ise, ilginç itiraflarla ortalık karışıyor. Deniz ise bir mektup bırakarak evi terkediyor.

Nimet kendine gelmiştir. Yıldırım'a, geçmişle ilgili ilginç şeyler anlatır. Bu arada Tahsin Tayyar'ın elinde Damla'nın resimlerini görür ve bu kez Haşmet'e onu öldürmesi için talimat verir.

Burhan, Hızır ve diğerlerinin baskınına uğrayan Neco, Kartal'la ortak olduklarını ve Kartal'ın polisle işbirliği yaptığını söyler. Yıldırım, Deniz'le bir an önce evlenmek istemektedir. Deniz ise ailesi ve Yıldırım arasında kalmıştır. Bir mektup bırakarak evini terkeder. Nimet uykusunda sayıklamış, Selim'le ilgili herşeyi söylemiştir.
Atv / 23.00

 
Memleketten canlı havalar
Bir dönem Kanal 7'de Halk Müziği programı sunan Esat Kabaklı Memleket Havaları ile döndü. Kabaklı, izleyici istekleriyle memleket havalarını ekrana taşıyor. Canlı telefon bağlantılarıyla sunulan programda sadece izleyici isteklerine yer veriliyor ve çeşitli yörelere ait türküler, sevilen sanatçıların yorumuyla müzikseverlere ulaşıyor.
Kanal 7 / 23.30

'Kıbrıs'tan özel görüntüler
Cüneyt Özdemir'in sunduğu beşN birK sezonun en iyi programlarıyla ekrana geliyor. 'Kıbrıs'ta yaşanan tarihi günler'in ekrana getirileceği programda, "29 yıl sonra ilk kez kapıların aralandığı Kıbrıs'ta neler yaşandığı" gibi konuların yanısıra adanın iki yanından unutulmayacak hikayeler de ekrana getiriliyor.
Cnn Türk / 22.00
10 Temmuz 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED