|

Canlı izle: Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı canlı izle! GS FB derbisi canlı yayın

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Sadece Türkiye’den değil tüm dünyadan takip edilecek olan maçı birkaç yöntemle canlı izleme imkanına sahip olabileceksiniz. İşte Galatasaray Fenerbahçe ( GS – FB ) derbi maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
20:23 - 22/10/2017 Pazar
Güncelleme: 20:35 - 22/10/2017 Pazar
Diğer
Bu akşam Süper Lig'de oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı olarak izleyebilirsiniz.
Bu akşam Süper Lig'de oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçını donmadan HD kalitede canlı izleyebilirsiniz. Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Maç ise saat 19.30’da beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte Galatasaray Fenerbahçe canlı izleme bilgileri.

Galatasaray Fenerbahçe nasıl canlı izlenir?

Galatasaray Fenerbahçe maçını beIN Sports ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz izlenebilir mi?

Galatasaray Fenerbahçe maçına ait bilgilere aşağıdaki haberler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Not:
Yasa dışı yollarla izlenen maçlar suç kapsamına girmektedir.
Derbiye ait istatistikler

İki ezeli rakip, Süper Lig tarihinde 121. defa kozlarını paylaşacak. Bugüne kadar oynanan maçlarda Fenerbahçe 50, Galatasaray 33 defa kazandı, 37 maç berabere bitti.

Fenerbahçe, son beş lig maçında Galatasaray'a kaybetmedi (3G 2B). Bu, Kasım 2008-Mart 2011 arasında yakaladığı altı maçlık (4G 2B) seriden bu yana Fenerbahçe'nin rakibi önünde yakaladığı en uzun yenilmezlik serisi.

Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanan 60 derbide ise sarı kırmızılılar 23 kez kazanırken, Fenerbahçe 15 galibiyet aldı (22B).

Galatasaray, Süper Lig'de 12 maçtır yenilmiyor (11G 1B). Bu, ligde halen devam eden en uzun yenilmezlik serisi olduğu gibi, Galatasaray'ın Igor Tudor döneminde elde ettiği en uzun seri.

Galatasaray en son 2007/08 sezonunun ilk sekiz haftasında yenilmemişti; o sezon altı puan farkla şampiyon olmuşlardı (79 puan).

Süper Lig tarihinde ilk kez üç büyüklerden biri, ilk sekiz haftanın ardından diğer iki rakibine en az sekizer puan fark atmayı başardı.

Galatasaray, evinde altı maçtır kazanıyor. Bu, 2013/14 sezonundaki dokuz maçlık seriden bu yana sarı kırmızılıların ligde elde ettiği en uzun iç saha serisi.

Bu sezon Süper Lig'in en az gol yiyen (6) ve en fazla gol atan (20) takımı olan Galatasaray, aynı zamanda ligde henüz maç kaybetmeyen tek takım.

Galatasaray bu sezon ligde en fazla maçta kalesini gole kapatan takım (3, Kayserispor ve Beşiktaş ile birlikte). Fenerbahçe ise kalesini gole kapatamayan dört takımdan biri.

Fenerbahçe, Süper Lig'de toplamda 14 maçtır kalesini gole kapatamıyor. Bu, sarı lacivertli takımın lig tarihindeki en uzun gol yeme serisi.

Fenerbahçe'nin ligde attığı son dokuz golün yedisi yeni transferlerden geldi (Giuliano 3, Janssen 2, Valbuena 2). Galatasaray'da ise geçen sezon takımda olup bu sezon gol atabilen tek oyuncu var: Tolga Ciğerci (5).

Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon ligde ceza sahası içinden en fazla gol atan takımlar (17). Fenerbahçe'nin bu sezon attığı tüm goller ceza sahası içinden geldi.

17 Mart 2012'deki 2-2'lik maçtan bu yana oynanan 12 derbide de üçten fazla gol atılmadı. İki takım arasındaki son sekiz maçın altısında da karşılıklı gol atılmadı.

Derbide atılan son sekiz golün beşi duran toplardan geldi.

Galatasaray'ın dört büyüklere karşı derbi maçlarda attığı son yedi golün beşi ve kalesinde gördüğü son 12 golün yedisi duran toplardan geldi.

Fenerbahçe'nin dört büyüklere karşı derbi maçlarında attığı son 11 golün beşi ve son üç gol penaltılardan geldi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray deplasmanında attığı son altı golün üçü ve son iki gol 90+'da geldi.

Aatif Chahechouhe, Galatasaray'a karşı 10 lig maçında dört gol attı.

Selçuk İnan, Galatasaray formasıyla Fenerbahçe'ye karşı 13 maçta dört gollük katkı yaptı (iki gol, iki asist).

Bafetimbi Gomis bu sezon Süper Lig'de Göztepeli Adis Jahovic ile birlikte en fazla gol atan oyuncu (9). İki tane de asist yapan Gomis, ligin en fazla gol katkısı yapan oyuncusu (11).

Gomis bu sezon ligde en az dört gole katkı yapan oyuncular arasında dakika başına gol katkısı oranı en iyi oyuncu. Fransız yıldız sahada kaldığı her 64 dakikada bir gol katkısı yapıyor.

Bu sezon Süper Lig'de attığı gol (9) ile gol beklentisi (xG 4.16) arasındaki en yüksek fark Bafetimbi Gomis'e ait (4.84).

Badou Ndiaye bu sezon ligde en fazla faul yapan üçüncü oyuncu (21). Mathieu Valbuena ise ligde kendisine en fazla faul yapılan oyuncu (33).

Mathieu Valbuena bu sezon ligin en fazla şut pası atan ismi (24). Galatasaraylı Belhanda ise Serdar Gürler'in ardından (22), bu alanda ligin en iyi üçüncü oyuncusu (20).

Maicon bu sezon ligin en fazla gol atan savunmacısı (3). Brezilyalı, aynı zamanda Caner Erkin ile birlikte (üç asist) ligde en fazla gol katkısı veren iki savunma oyuncusundan biri.

Bu sezon ligin en fazla isabetli pas yapan oyuncuları Galatasaray'dan: Fernando (590) & Maicon (420).

Bu maçta bu sezon Süper Lig'de en fazla isabetli orta yapan iki oyuncu karşı karşıya gelecek: Mathieu Valbuena & Younes Belhanda (19'ar).

#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Canlı izle
6 yıl önce
default-profile-img