|

İnternetin hızını katlayacak

Turkcell, fiber erişim bölgesinde olmayan evlere hızlı internet götürmek için yeni bir ürünü müşterilerine sundu. SUPERBOX isimli cihaz 4.5G baz istasyonu üzerinden tüm evlere fiber internet sağlıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 01:32 - 2/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün.
Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün.

Turkcell, fiber erişimi olmayan evlere 4.5G hızında internet götürmek için geliştirdiği yeni ürününün ön satışına başladığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye’de bir mobil operatör tarafından sunulmasıyla ilk olan ve SUPERBOX adını taşıyan inovatif cihaz, fiber erişimi olmayan ve ADSL’den beklediği performansı alamayan evler için önemli bir çözüm sunacak. WTTH (Wireless to the home) teknolojisi kullanılarak geliştirilen SUPERBOX, içinde bulunan SIM kart sayesinde, başka herhangi bir internet şebekesine ihtiyaç duymadan bulunduğu yerdeki 4.5G baz istasyonuna bağlanıp, internet hizmeti sunacak. Kablodan bağımsız olarak evlere havadan 4.5G hızında internet sağlayacak SUPERBOX ile Türkiye’nin her yerinde tüm evler 4.5G hızında internete kavuşacak. Cihaz 4.5G teknolojisi ile çalışabiliyor ve kabloya ihtiyaç duymuyor.

YENİ BİR DÖNEM

SUPERBOX’la, Türkiye’de 4.5G teknolojisini kullanarak evlere internet hizmeti sunan ilk operatör olduklarını belirten Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, “Ülkemizde bir eşi olmayan SUPERBOX’ı geliştirdik. Bu sayede batıda doğuda, kuzeyde güneyde her nerede olursa olsun 4.5G baz istasyonumuzun bulunduğu her yerde evler 4.5G hızında internete kavuşacak” dedi.


Ön satışları başladı

Türkiye’nin her yerinde hizmete sunulacak SUPERBOX’a öncelikle Turkcell Platinum müşterileri Platinum uygulaması üzerinden ön başvuruda bulunacak. Talepte bulunan müşterilerin adreslerine Turkcell özel hizmet ekipleri giderek kurulum için uygunluğu tespit edecek. Ardından kurulum yapılarak internet kullanımı aynı anda aktif hale getirilecek. Şirket ayrıca, SUPERBOX sahibi olacak ilk 500 Platinum müşterisine tablet de hediye edecek. Yeni hizmetle kullanıcılar interneti bağladıkları cihazlarından, TV+, fizy, BiP, Dergilik ve lifebox gibi Turkcell servislerini de rahatça kullanabilecek.

#Türkiye
#İnternet
#İsmail Bütün
7 yıl önce