|

Google Translate için tıklayınız! Translate artık daha güçlü!

Google Translate kullanmak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Google Translate artık kendini daha çok geliştirdi ve daha faydalı bir hizmet sunmaya başladı. Birçok dilde hizmet veren Google Translate, daha doğru çeviri yapmasıyla birlikte artık daha çok tercih edilmeye başlandı.

Yeni Şafak
14:55 - 17/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:59 - 17/11/2016 Perşembe
Diğer

Google Translate uygulaması altın çağını yaşıyor. Daha önceleri çeviri performansının yeterli olmadığı nedeniyle pek fazla kullanılmayan ancak son gelen güncellemeyle birlikte kendini oldukça fazla geliştiren Google Translate, herkesi kendine hayran bıraktı. Sizler de Google Translate uygulamasını kullanmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.





Açılan sayfa üzerinden çevirmek istediğiniz makaleleri yazarak çeviri işlemlerini başlatabilirsiniz. Türkçe İngilizce ya da birçok dilde çeviri hizmetinden faydalanabilirsiniz.



Yapılan resmi açıklamalarla birlikte bu hizmetin henüz başlangıç olduğu ve önümüzdeki günlerde daha da geliştirileceği açıklandı.



Google CEO'su Sundar Pichai



HEDEF 103 DİLDE AKILLI ÇEVİRİ YAPMAK


Bu güncelleme ile Google Translate'in, son 10 yıldakinden çok daha fazla geliştiğini, ancak bunun sadece bir başlangıç olduğunu da kaydeden Pichai, “Google Search'de Google Translate App ve web sitesinde 8 dil çifti ile başlangıç yapıyor olmamıza ragmen, nihai olarak Google Translate'e erişebileceğiniz her yerde Nöral Makine Çevirisi'ni 103 dile çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.



'GÖÇMENLERİN ÇOK İŞİNE YARIYOR'


Etkinlik sırasındaki sohbetimizde Türkiye'nin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Sundar Pichai, 2015'te Google Translate'te Arapça'dan Almanca'ya çevirinin toplam çeviriler içerisinde patlama yaptığına dikkat çekti. Pichai, büyük insan hareketliliği yaşanırken Google Translate'in göçmenlerin çok işine yaradığını vurguladı.



Google Translate böyle güzel olunca kullanıcılar da tepkisiz kalmıyor haliyle. Bazıları gerçekten çok beğenirken bazıları ise şaka yollu göndermelerde bulundu.



İşte sosyal medyadan Google Translate derlemeleri












#Google
#Google Translate
#Çeviri
7 yıl önce