|

Erdoğan ve Gül salona birlikte geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Birlik Vakfı 30. Yıl'ı dolayısıyla düzenlenen programa birlikte katıldı. Salona birlikte giren ikili, büyük alkış aldı.

Yeni Şafak
14:42 - 27/12/2015 Pazar
Güncelleme: 15:51 - 27/12/2015 Pazar
IHA
Arşiv
Arşiv

Birlik Vakfı'nın 30. Yıl Kutlamaları, vakfın Çemberlitaş'ta bulunan Genel Merkezi'nde düzenlenen törenle kutlandı. Törene Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, AK Parti İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, İBB Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve çok sayıda davetli katıldı.



Programa önce 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kısa bir süre sonra da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, etkinliğin düzenlendiği salona ise birlikte girdi. Erdoğan ve Gül, salondakiler tarafından alkışlarla karşılandı.




#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Abdullah Gül
8 yıl önce