|

Güntepe'ye suikast tehdidi

Terör örgütü PKK’nın Beytüşşebap Kaymakamı Güntepe’ye suikast hazırlığında olduğu ortaya çıktı. İstihbarat raporlarında teröristlerin “Biz onun için büyük bir program hazırlıyoruz” diye şifreli konuşmaları yer aldı.

Yeni Şafak
23:52 - 24/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 02:17 - 25/10/2015 Pazar
Yeni Şafak

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçe kaymakamı Kadir Gütepe yine teröristlerin hedefi oldu. HDP'li milletvekillerinin de hedef gösterdiği ve Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla terör örgütünü adeta çıldırtan Kaymakam Güntepe'ye suikast hazırlığı yapıldığı tespit edildi.





İstihbarat birimlerinden yapılan bilgi paylaşımına göre, ilçe merkezinde terör örgütü üyelerinin kendi aralarında yaptığı konuşmaların içeriği tespit edildi. Yapılan tespitlerde teröristlerin kaymakam hakkında “Biz onun için büyük bir program hazırlıyoruz" denildiği belirtildi.



ADRESİNİ YAYINLADI




Tehdit mesajlarının büyük kısmının yurt dışı kaynaklı olduğu belirlendi. Konuyla ilgili Facebook sayfasında açıklama yapan Güntepe, “Bana hakaret eden ve ölümle tehdit edenlere de birkaç sözüm var! Benim adresim belli. (Elki Mahallesi Şehit Yalçın Aydın Caddesi Kat: 2 No: 2 73800 Beytüşşebap Şırnak.) Ben Beytüşşebaptan size yazıyorum! Azıcık yüreğiniz varsa siz de açık kimliğinizle adresinizi yazarak mesaj atın" ifadelerini kullandı. Güntepe'nin ailesiyle birlikte yaşadığı lojman daha önce terörist saldırılarının hedefi olmuştu.


#Beytüşşebap ilçe kalmakamı
#Kadir Gütepe
#kadir gültepe suikast
9 yıl önce