Okmeydanı’nda DHKP-C operasyonu
22:19, 18/01/2017, ÇarşambaG: Güncelleme: 23:48, 18/01/2017, Çarşamba
Yeni Şafak

İstanbul Okmeydanı'nda terör örgüt DHKP-C'ye yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 örgüt mensubu gözaltına alınırken, zanlılardan birinin canlı bomba olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon düzenledi.
Polis helikopterinin de destek verdiği operasyon sırasında AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bulundu.
DHKP-C doğrultusunda faaliyet gösteren Gençlik Fedarasyonu'nun binasında 5 örgüt mensubunu gözaltına aldı.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2017/01/18/11/48/resized_7b46b-ed1d7c01whatsappimage20170118at23.jpeg
Binada yapılan aramada bol miktarda örgütsel doküman da ele geçirildi.
Polis, yakalanan zanlılardan birinin canlı bomba olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaşıyor.
Operasyon kapsamında başka adreslerde de arama yapıldığı öğrenildi.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.