|

Teröre sevinmişti tutuklandı

Beşiktaş'ta çevik kuvvet polislerini hedef alan hain terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, 'Çevik kuvvete olmuş, oh olsun size' şeklinde mesaj paylaşan ve daha sonra kaçmaya çalışırken otogarda yakalanan Berfin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Terör destekçisi Berfin K.'nın HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan ile yakın zamanda çekilmiş fotoğrafı da dikkat çekti.

Yeni Şafak ve
16:42 - 16/12/2016 Cuma
Güncelleme: 16:49 - 16/12/2016 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş'taki saldırının ardından 'Çevik kuvvete olmuş, oh olsun size' paylaşımını yapan Berfin K. tutuklandı.
Beşiktaş'taki saldırının ardından 'Çevik kuvvete olmuş, oh olsun size' paylaşımını yapan Berfin K. tutuklandı.

Terör örgütü PKK'nın Beşiktaş'ta düzenlediği hain terör saldırısının ardından sosyal medyadan sevinç mesajları paylaşan terörist seviciler bir bir yakalanıyor. Hain saldırı sonrası sosyal medya hesabından 'Çevik kuvvete olmuş, oh olsun size' şeklinde skandal paylaşım da bulunan Berfin K. da, attığı tweet sonrası kaçmaya çalışırken otogarda yakalanmıştı. İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgusu tamamlanan Berfin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.




PKK terör örgütünün bomba yüklü araç ve canlı bomba ile düzenlediği terör saldırılarına sevinen ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Berfin K.'nın yakın zamanda HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan ile çekilmiş fotoğrafları dikkat çekti.





#Garo Paylan
#Beşiktaş
#PKK
7 yıl önce