|

Beşiktaş'ta Benteke defteri kapandı

Beşiktaş'ın en çok istediği forvetlerden biri olan Liverpoollu Christian Benteke'nin transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlı yönetim yıldız oyuncu için dev bir teklif yaptı ancak transfer gerçekleşmedi.

Yeni Şafak
10:24 - 15/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:02 - 15/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Benteke'nin Crystal Palace'a transfer olmasının beklendiği ifade edildi.
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Benteke'nin Crystal Palace'a transfer olmasının beklendiği ifade edildi.

Beşiktaş'ta Mario Gomez'in yerine alınacak forvet için arayışlar sürerken bu bölge için en kuvvetli adaylardan olan Benteke'nin transferinde yeni bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlıların yıldız futbolcuyu transfer edebilmek için teklifini arttırdığı ancak buna rağmen transferin gerçekleşmediği ortaya çıktı.



Liverpool'dan kiralık olarak kadrosuna katmak için Benteke'ye teklif yapan Beşiktaş yönetimi oyuncuya bonuslarla birlikte 4.5 milyon euro önermesine rağmen transfer sonuçlanmadı. Gazeteci Selim Bayer konu ile ilgili oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Kısmet Eriş ile yaptığı konuşmanın detaylarını paylaştı.



Bayer, sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın Benteke'ye yıllık 4.5 milyon euro ödemeyi kabul etmesine rağmen Liverpool'un futbolcuyu bırakmak istemediğini açıkladı. Yıldız golcü için bonservis bedeli ya da kiralama bedeli isteyen İngiliz kulübünün siyah beyazlıların ücretsiz kiralama isteği sebebiyle böyle bir karar verdiği belirtildi.



  • İngiliz basınında yer alan haberlere göre Christian Benteke, Crystal Palace'la büyük ölçüde anlaştı. Telegraph'ın iddiasına göre Benteke transferinin yakın zaman içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.


































#Christan Benteke
#Beşiktaş
#Crystal Palace
8 yıl önce