|

Boğaziçi Sultans müsabaka programına başlıyor

Türkiye’nin ilk amerikan futbolu takımı Boğaziçi Sultans’ın, 19 yaş altı (U19) yapılanması Yeniçeriler yaz dönemi çalışmalarını başarı ile tamamladı. Yeni oyuncuların katılımı ile kadrosunu güçlendiren ekip, havaların soğumasıyla şimdi müsabaka programına başlıyor.

Yeni Şafak
16:50 - 27/10/2017 الجمعة
Güncelleme: 17:03 - 27/10/2017 الجمعة
Yeni Şafak
​Türkiye’nin ilk amerikan futbolu takımı Boğaziçi Sultans
​Türkiye’nin ilk amerikan futbolu takımı Boğaziçi Sultans

Müsabaka programında ilk olarak takım, Bandırma’ya gidecek. 94. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle 28 Ekim Cumartesi günü Bandırma Jets takımı ile ortak kamp düzenlenecek. Teknik ve kültür fizik üzerine kurulu sabah ve akşam seanslarının ardından yapılacak antrenman maçı ile kamp tamamlanacak.

Kampta Yeniçeriler, oyun kurucuların uzun pas gücünü arttırmayı planlıyor. Savunmada pas oyunlarına karşı kendisini deneyecek takım, yeni koşucularının da ne kadar sorumluluk alabileceğini ölçecek. Yaş haddinden takımdan mezun olan oyuncuların yerine hücumda koşucuların performansı merak ediliyor. Yine mezun olan oyuncular nedeniyle savunmadaki yenilerin ne kadar uyumlu hareket edecekleri de izlenecek.

  • 18 Kasım günü bu sefer 10 Kasım anma etkinlikleri çerçevesinde yine Bandırma’da Bandırma Jets takımı ile resmi müsabaka yapılacak. Bandırma Jets ile başlayacak müsabaka dönemi diğer takımlarla devam edecek.
#Boğaziçi Sultans
٪d سنوات قبل