|

Trabzonspor'da Yılmaz Büyükaydın istifa etti

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesiyle birlikte ilk istifa geldi. Bordo mavili yönetim, mutlak başarı parolasıyla çıktığı yolda hata yapmamak adına Ersun Yanal’a tam yetki verdi ve Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın ile yollarını ayırdı.

Yeni Şafak
12:48 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 13:16 - 24/05/2016 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor
Trabzonspor

Trabzonspor'da Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyük aydın yaptığı açıklama ile istifa ettiğini bildirdi...



Yılmaz Büyükaydın, "Bugün baktığımda, göreve başlarken ortaya birlikte koyduğumuz düşüncelerden sapıldığını; modern ve profesyonel yönetim anlayışından çok klasik, hakimiyetçi ve müdahaleci düşüncenin hakim olmaya başladığını derin bir teessürle mütalaa ediyorum. Oluşan bu tablo, birlikte çalışma zemininin kalmadığının çok açık göstergesidir. Bu çerçevede yaptığım değerlendirmeler sonucu kulüpteki tüm görevlerimden ayrılmam gerektiği kanaatine vardım." ifadelerini kullandı.



Bu istifanın ardından Ersun Yanal'ın futbol takımı ile ilgili tek yetkili kişi olacağı belirtildi. Hatırlanacağı üzere Yanal'ın getirilişi sonrası Yılmaz Büyükaydın'ın görevine devam etmeyeceği belirtilmiş ancak kulüp bu iddiaları yalanlamıştı. Ancak gelinen süreçte Yılmaz Büyükaydın ile yollar ayrıldı.


İşte kulübün Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın ile ilgili 18 Mayıs'ta yaptığı açıklama;







Ersun Yanal sezonun en iyi 11'ini seçti






#Trabzonspor
#Yılmaz Büyükaydın
#Ersun Yanal
8 yıl önce