Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZAR
26 Mart 2000

Güncelleme: 01:30 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

Anket
Hizbullah - Kontrgerilla

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

BALIKÇI tekneleri mafyadan izinsiz avlandıkları için Ukrayna'nın hedefi oldu

UKRAYNA İLE ANLAŞMALI

Türkiye'de hemen her alanda varlığını hissettiren mafya, Ukrayna'daki olaylarda da boy gösterdi. Karadenizde saldırıya uğrayan balıkçıların Ukrayna yetkilileri ile işbirliği içinde olan Türk balık mafyasının izni dışında avlandıkları için saldırıya uğradıkları idda edildi.

BALIK RANTI!

Mafya'nın "izin verdiği" 20 kadar Türk teknesinin hiçbir sorunla karşılaşmadan Ukrayna karasularında kalkan avcılığı yaptığı ve kaçak yoldan milyarlarca liralık kalkan balığının yurda sokulduğu belirtildi. Saldırının balık mafyasının kışkırtması sonucunhda meydanan geldiği belirtildi.

________________________________Devam »

Ebru Erek'in röportajı...
Yusuf'un duası

1970'li yıllarda milyonların hayran olduğu bir sanatçıydı Cat Stevens. Şarkıları dilden dile dolaşıyordu. Ama şöhret, müzik, para onun için yeterli değildi. Ve ünlü şarkıcı yeni bir arayışın içine girdi.
________________________________Devam »

Rektör Şarlak köşeye sıkıştı

Sayıştay 1. Dairesi, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Şarlak hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
________________________________Devam »

Kombassan'ın gerçek öyküsü

SPK'nın önceki gün olumsuz kanaat edinerek reklam yasağı koyduğu Kombassan holding'in ilk ortağı Abdullah Yiğit ve Haşim Bayram'ın yer aldığı film holdingin gerçek öyküsünü anlatıyor
________________________________Devam »

'Kayrakagan adına' eller havaya

Erbakan aramızda ayrım yapmaz
Prof. Dr. Erbakan'ın MNP'den bugüne kadar süren siyasi hareket için taşıdığı önemi vurgulayan Abdullah Gül "Erbakan'la ilişkimiz yok desek partinin tutarlılığı zedelenir" dedi. Erbakan'ın hukuk prosedürleri zorlanarak mahkum edildiğini hatırlatan Gül "Sayın Erbakan aramızda bir ayrım yapmayacaktır" şeklinde konuştu.
Kutan: Fazilet Partisi kapatılmayacak
FP Fenel Başkanı Kutan, FP'nin 'kesinlikle kapatılmayacağını' vurgulayarak, teşkilatlardan 'yarın seçim olacakmış gibi' çalışmalarını istedi.

Arınç: Demirel FP 'ye muhtaç

Clinton eli boş döndü
Hindistan'dan sonra 6 saatliğine Pakistan'a uğrayan Clinton, her iki ülkeyi de nükleer denemeleri durdurmaya ikna edemedi.
Fehmi Koru
Alman tankı
"...Berlin'deki yeni hükümet, tank konusundaki rahatsızlık yüzünden, ciddi bir sıkıntıya girdi. Bir yandan Helsinki Zirvesi'yle başlayan süreci sahipleniyor doğal olarak..."
Mehmet Barlas
Durdurun dünyayı, inmek isteyen var!..


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...