T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

GALİBA KESİN!

Basın sözcüsü Atilla Kıyat, dün yurda dönen Saran'a dayanarak, F.Bahçe'nin yeni hocasının belirlendiğini ve kesin açıklamanın 2 Ocak'ta yapılacağını söyledi. Yeni hoca, 4 Ocak'ta Antalya kampında takımının başında olacak.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin görevine son veren Fenerbahçe'de, yeni teknik direktör belirlenmesine rağmen adı açıklanmadı. Asbaşkan Atilla Kıyat, dün Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, yeni direktörün belirlenmesi için Uğur Dündar, Sadettin Saran ve Hamdi Akın'dan oluşan üçlü komitenin çalışmalarını tamamladığını belirterek, "Yeni teknik direktörümüz konusunda görüş birliğine vardık. Antalya kampında bu kişi takımın başında olacak" dedi.

LORANT TAMAM GİBİ

Atilla Kıyat, üçlü komitenin verdiği raporlar çerçevesinde değerlendirmelerini yaptıklarını, yeni teknik direktörün imza için İstanbul'a gelmesinden 1 gün önce ismini açıklayacaklarını söyledi. Hollanda gazeteleri ise dün Schalke 04'ün hocası Huub Stevens'ın Fenerbahçe ile anlaştığını yazdı. Alman gazeteleri ise Hertha Berlin'in çalıştırıcısı Jurgen Rober'in Fenerbahçe yolunda olduğunu iddia etti. 1860 Münih'in hocası Werner Lorant'la birlikte bir dönem İsviçre Milli Takımı'nı çalıştıran İngiliz hoca Roy Hodson'un ismi de hoca adayları arasında geçiyor.

Hakan'ın ifadesi alınacak

Teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Fenerbahçe ikinci yarı mesaisine erken başladı. Samandıra Tesisleri'nde biraraya gelen futbolcular, dünkü antrenmanda yardımcı antrenör Oğuz Çetin yönetiminde çalıştı. Kondisyon ağırlıklı koşu yaptıran Oğuz, 1 saatlik idmanda adeta futbolcuların pestilini çıkardı. Sakat olmalarına rağmen yabancı futbolcuların tamamı çalışmaya katılırken, mazeret bildirmeden idmana gelmeyen Hakan Bayraktar'ın ifadesi alınacak. Bu arada yöneticilerle beraber idman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan başkan Aziz Yıldırım, ikinci yarıda herkesten özveride bulunmasını istedi. Öte yandan yönetimin önümüzdeki günlerde Uludağ'da biraraya geleceği öğrenildi.

Spor Yazarları
Güray Soysal: Bekir Boran:
Ekonomistler göreve "Çok çektirdin 2001
git artık..."
 
Denizli'nin gidişi
Luca'yı sevindirdi
Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe'deki görevine son verilmesini memnuniyetle karşıladı.
DAUM TÜRK MÜ OLACAK? Almanya'daki kokain davası her gün biraz daha aleyhine dönen Siyah-beyazlılar'ın teknik direktörü Christoph Daum'un avukatları müvekkillerini cezadan kurtarma formülleri üretiyor.
Metin Aktaş'ın gözü yüksekte
"Trabzon'un kalesini korumak her babayiğidin harcı değil, ama ben bunu başarıyorum diyen Metin Aktaş'ın hedefi Milli Takım'da Rüştü'nün yerini almak...
Tınaz Tırpan'ın favorisi Güneş
D.Bakır'ın sigortası Kalpar
Teknik direktörlüğe Hüseyin Kalpar'ın gelişiyle ligin dibinden 10. sıraya kadar yükselen Diyarbakırspor'da yönetim ve taraftarlar hocalarına çok güveniyor.
30 Aralık 2001
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED