T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

VARSA YOKSA KADIKÖY

Yine farklı bir kadro ile oyuna başlayan Fenerbahçe, Oktay ve Johnson'la 2-0 öne geçti. Mustafa'nın golü ilk yarının skoru idi: 2-1. Johnson ile üçleyen F.Bahçe, Nuri'nin golü ile 3-2'lik galibiyeti korumakta zorlandı. Ama her zamanki gibi imdada taraftar yetişti.

Şükrü Saracoğlu'nda kaybetmeyen F.Bahçe müthiş taraftar desteğini de arkasına alarak geleneğini sürdürdü. 9. dakikada Oktay, 16. dakikada da ilk golün pasını veren Johnson skoru 2-0'a taşıdılar. 23. dakikada Mustafa ilk yarının skorunu 2-1 olarak ilan etti. 67. dakika da maçın yıldızı Johnson farkı tekrar ikiye çıkartırken, 73'te Nuri perdeyi kapattı: 3-2. Son dakikalarda Yusuf'un karşı karşıya kaldığı pozisyonu avuta atmasıyla F.Bahçe tek farka razı oldu.

Oktay gole susamış

Rize maçında golle tanışan Oktay, Lyon'un ardından Antalyaspor filelerini de havalandırarak 3'te 3 yaptı. Uche ise bu sezon ilk kez onbirde yeraldı. Üstüste alınan kötü sonuçlara rağmen tribünleri dolduran Sarı-lacivertli taraftarlar Denizli'ye sahip çıkarken "Basın dışarı" sloganları attı. Denizli, Lyon maçının olay adamları Ogün ve Ümit'i kadro dışı bırakırken, PAF maçını F.Bahçe 5-3 kazandı.

Denizli seriden memnun

Teknik direktör Mustafa Denizli, son haftalarda kaybedilen maçları "kazanma zorunluluğu altında oynamalarına" bağladı. Maç trafiğinin takımı olumsuz etkilediğini söyleyen Denizli "Pres yapabildiğimiz bölümde iyi oynadık ve iki de gol attık. Sonra tuhaf goller yedik. Sonunda seri devam ettiği için memnunum" dedi.

Divan'a trafo rötarı

Kalamış'ta dün yapılması planlanan Divan Kurulu Toplantısı açılışında yaşanan eletrik kesintisi sıkıntıya neden oldu. Aziz Yıldırım'ın eleştirilere cevap vermesinin de planlandığı toplantı trafo patlayınca 15 gün sonrasına ertelendi. Öte yandan Fener'in Ş. Ligi'ndeki rakibi B.Leverkusen bugün İstanbul'a geliyor.

Spor Yazarları
Cengiz Çandar : Kamil Anahar:
Üç puan tamam, oyun değil... Gökhan'ın ikramı
 
Galibiyetten başkası yalan
Türk Futbol Tarihi'nin en köklü ekiplerinden Beşiktaş ile Galatasaray 304. randevularına İnönü Stadı'nda çıkıyor. Kara-kartal yakalamak, Aslanlar farkı arttırmak istiyor.
Vurdu vurdu vuruldu
Galatasaray'la birlikte ligin namağlup iki ekibinden birisi olan İstanbulspor'a golü ilk yarıda Mehmet Yılmaz attı. Sarı-siyahlılar'ın ikinci yarıdaki baskılı oyunu gol getirmeyince Samsunspor sahadan 3 puanla ayrılan takım oldu.
SADİ'Yİ YOZGAT KURTARDI
Tarihinin en zor dönemini geçirmekte olan Karadeniz ekibindeki fırtına Yimpaş Yozgat galibiyetiyle hafifledi. Golleri kaleci Gökhan'ın inanılmaz hatasını iyi değerlendiren Da Silva ve Zafer kaydetti.
İmparator "bücür"lerine karşı
İtalya'daki gururlarımız ilk kez birbirlerine rakip oluyorlar. Milan'ın teknik patronu Fatih Terim, bugün İnter forması giyen "öz çocukları" karşısında galibiyet arayacak.
A.Gücü'nü gözle yediler
Süper lige iyi bir başlangıç yaparak iki haftada 14 gol atan Ankaragücü, bu galibiyetlerden dolayı bin pişman. Takımın nazara geldiğine inanan yönetim, Ersun Yanal'ın gönderilme-sinin söz konusu olmadığını açıkladı.
21 Ekim 2001
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED