YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


Teknik direktör Denizli'nin en büyük silahlarından biri takımdaki arkadaşlık

PAYLAŞIMCI FENER

Kadrosunda 8 ayrı milletten futbolcu barındıran Fenerbahçe'nin, Antalya kampındaki arkadaşlık ve rekabet ortamı teknik direktör Denizli'yi umutlandırdı.

Futbolcular tavana vurdu

Fenerbahçe 5 yıllık lig ve 17 yıllık Türkiye Kupası hasretine son vermeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli takımın 10 günlük Antalya kampında kondüsyonun yanısıra arkadaşlığında zirveye çıkması teknik direktör Mustafa Denizli'yi sevindirdi. Tecrübeli çalıştırıcının ikinci yarıda en büyük 5 silahından biri ise kondüsyon eksikliğinin giderilmesi. Yıllardır kondüsyon eksikliği yaşayan Fenerbahçe, uzun bir aradan sonra Antalya'da kros ağırlıklı çalışmalar yaptı.

Rekabet ve arkadaşlık süper

Andersson'un yerine forma giyebilmek için üç futbolcu kıyasıya mücadele veriyor. Serhat, Yusuf ve Revivo arasındaki amansız forma mücadelesi Denizli'yi mutlu ediyor. Özelilkle Paintball oyunundan sonra arkadaşlığın zirveye çıktığı Fenerbahçe, paylaşımcı bir ekip hüviyetine büründü. Denizli, futbolcuların bu performansılarını sahaya yansıtmaları halinde F.Bahçe'nin beklenilen şampiyonluklara daha rahat ulaşacağını söyledi.

Baliç ve Rüştü faktörü

Son yıllarda her yenilgiden sonra ağır eleştirilere hedef olan kaleci Rüştü, hazırlık maçlarında formunun zirvesinde göründü. Milli kalecinin önemli bir sakatlığının da olmaması teknik heyetin diğer önemli silahı. İlk yarının sonlarında sakatlanan Elvir Baliç'in ise teknik direktör Mustafa Denizli'yi memnun eden diğer bir faktör. Hazırlık maçlarında ikili mücadelelerde mükemmel bir performans sergileyen Boşnak futbolcu, Antalya kampında asist özelliğiyle de ön plana çıktı.

 
Spor Yazarları

Mehmet Atalay :
Fener'in avantajları
Hürol Bilal :
Halkın sesi ses getirdi
______________Oku »
______________Oku »
Bekir Boran :
Bravo Federasyon...




Kağıda basmak için tıklayın.

CİMBOM YİNE GERİLDİ
Yönetimin, devletten aldığı 2.5 trilyonluk ödülü borcuna karşılık bankaya yatırması futbolcuların tepkisine sebep oldu. Futbolcular paranın öncelikle kendilerine verilmesi gerektiğini savundu.
TEK EKSİĞİMİZ HÜCUMDA
Uluslararası Nations Cup Turnuvası'ndaki 8. ve son maçında Litvanya'ya 69-61 yenilen A Milli Basketbol Takımı'nda tek eksik hücumda iyi organize olamamak.
Milan zor kurtuldu:2-2
Fiorentina, ligde farklı yendiği rakibini İtalya Kupası'nda elinden kaçırdı. Mor-Menekşeler, uzatma dakikalarında yediği golle berabere kalarak final şansını Floransa'ya taşıdı.
Fatih Terim yönetimindeki Fiorentina, iki hafta önce ligde 4-0 yendiği Milan'ı, İtalya Kupası'nda uzatamada yediği golle elinden kaçırdı: 2-2. başardı: San Siro deplasmanında maça hızlı başlayan Mor-Menekşeler, 18. dakikada Chiesa ile öne geçti. Golden sonra da Milan kalesinde bir çok pozisyon bulan Fiorentina, Milan defansını geçmeyi başaramayınca devreyi 1-0 galip kapadı.
Terim'in talebeleri, ikinci yarıya skor avantajının rahatlığıyla çıkınca kalesinde pozisyonlar gördü. 65. dakikada Ambrossini'nin golü Milan'ı umutlandırdı: 1-1. Bressan 75. dakikada Fiorentina'yı tekrar öne geçirdi. Milan uzatma dakikalarında Ciunti ile bulduğu golle eşitliği sağladı. Mor-Menekşeler, deplasmanda elde ettiği 2-2'lik beraberlikle final şansını rövanşa bıraktı.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...