T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Lorant'ın bavulu Diyarbakır'dan

Fenerbahçe'yi kaosa sürükleyen Alman hoca takımını Diyarbakır'da da kurtaramadı. Hakem Dereli ters kararlarıyla tepki gördü.

Ligde zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, gergin olduğu maçın ilk yarısını Diyarbakırspor'u Murat Hacıoğlu'nun attığı golle 1-0 yenik kapadı. Pozisyonu olmayan maçın 20 dakikasında Murat Hacıoğlu'nun orta şeklindeki golü bir anda maçın atmosferini de değiştirdi. 31. dakikada Selçuk Dereli'nin Ramazan'a göstediği kırmızı kartla maç iyice gerildi. Dereli 43'de Kamil'in, Oğuz tarafından düşürülmesine devam kararı verdi. Ters kararlarıyla tepki alan Dereli, 44. dakikada bu kez de Ogün'ü oyundan attı.

SAFFET'LE FARKA GİTTİLER

İkinci yarının ilk 25 dakikasında iki takımda pozisyona girmekte zorlandı. 69. dakikada Fenerbahçe, Yusuf ile bulduğu pozisyondan yararlanamadı. 74. dakikada Murat Hacıoğlu, Diyarbakırspor adına yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. 78 ve 79. dakikalarda Fenerbahçe, Serhat ile iki pozisyon buldu ancak top kalecide kaldı. 84. dakikada Saffet, Diyarbakırspor'u rahatlatan golü Fener ağlarına gönderdi. 86'da yine Saffet, Diyarbakırspor'a farkı getiren golü kaydetti: 3.0

İstifa etmeyi düşünmüyorum

3-0'lık Diyarbakırspor yenilgisine rağmen istifa etmeyi düşünmediğini söyleyen Teknik direktör Lorant, "Başkan Aziz Yıldırım'la görüşeceğim. Şu anda birşey söylemek istemiyorum" dedi. Mağlubiyeti ikili mücadelelerde kaybetmelerine bağlayan Lorant antrenman perforsmanlarını sahaya yansıtamamanın sıkıntısını yaşadıklarını belirtti. Lorant, futbolcuların sabotaj yaptığı iddialarıyla ilgili olarak "Sabotajı tanımıyorum. Kendime de güveniyorum" dedi. Lorant ayrıca istifasını isteyen menacer Dinçer'in kendisi gibi maaş alan biri olduğunu sözlerine ekledi.

Dereli öfkelendirdi

Hakem Selçuk Dereli her iki takım adına da verdiği ters kararlarla tepki çekti. Evsahibi ekipten Ramazan'a haksız yere kırmızı kart gösteren Dereli, Kamil'in cezasahası içinde Oğuz tarafından düşürülmesini es geçti. Dereli 44'de hatalarını affettirmek için Ogün'e haksız yere kırmızı kart gösterip oyundan atttı.

Spor Yazarları
Ümit Aktan: Kamil Anahar:
Hormonlu yıldızlar Trabzon zor da olsa
 
Bayramın 4. günü
Sevgi, saygı ve barışı simgeleyen Ramazan Bayramına Türk futbolunun iki devinden şeker gibi 1 gün daha...
Evinde Aslan dışarıda Kartal
Bu sezon Galatasaray, Ali Sami Yen'de oynadığı 7 lig maçını da kazandı. Beşiktaş ise deplasmanda başarılı bir performans sergiledi.
Zirvede gerilim
Ezeli rekabeti yaşatan iki takımdan hangisi kazanırsa ligin ilk yarısını büyük ölçüde lider kapatacak.
TRABZON BAYRAMLAŞTI
Bordo-mavili ekip Özgür'ün kırımızı kart görmesiyle 43 dakika 10 kişi oynayan Denizlispor'un direncini 83. dakikada Aurelio'nun attığı golle kırdı.
Ülker'e hafif geldi
Basketbol Ligi'nin yenilgisiz lideri, Ankara deplasmanında TED Kolejliler'i farklı yendi.
ŞEKERİ KOCAELİ YEDİ
Yeşil-siyahlılar ikinci yarıda Lazarov (2) ve Bülent'in golleriyle Altay'ı farklı yenerek, taraftarına çifte bayram coşkusu yaşattı.
8 Aralık 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED