T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
Aşk ve trajedi destanı

'Romantizm ve dram'ı en iyi anlatan filmlerden İhtiras Rüzgarları, TV'de defaatle gösterilmesine rağmen yeniden izlenmeyi hakeden bir yapım...

1991 yılında "The Silence of the Lambs" filmiyle Oscar alan Anthony Hopkins ve son yılların başarılı oyuncusu Brad Pitt'in başrolde oynadığı filmde, üç kardeşin yaşamları konu ediliyor. Alfred, Tristan ve Samuel üç kardeştir. Babaları William Ludlow emekli bir askerdir. Annelerinin ölümünden sonra babaları tarafından yetiştirilen üç erkek kardeş, dış dünyaya kapalı bir biçimde çocukluklarını geçirmiş ve babalarıyla birlikte toprakla uğraşmışlardır.

Birbirinden zıt karakterlere sahip olan gençler, ayrılmaz bir üçlüdür. En büyükleri Alfred, sorumluluk sahibi ve az konuşan, en küçükleri Sam idealist, ortanca Tristan ise vahşi karakterli ve saldırgandır. Ve gençlik çağına geldiklerinde aile bölünmeye başlar. Babasının tüm itirazlarına rağmen 1. Dünya Savaşı sırasında Sam askere katılır. Birbirinden ayrılmak istemedikleri için kardeşlerinin arkasından Alfred ve Tristan da askere gider. Ancak Sam, savaşta ölür.

Alfred ve Tristan bu olaydan sonra büyük bir acı içerisinde evlerine dönerler. Sakin geçen günlerden sonra Sam'in güzel nişanlısı Suzannah'ın varlığı herşeyi karıştırır. Çünkü savaştan dönen iki kardeş de Susannah'tan hoşlanmaktadır.

İHTİRAS RÜZGARLARI

Orijinal Adı: Legends Of The Fall
Yapım Yılı: 1994
Türü: Dram
Yön: Edward Zwick
Oyn: Anthony Hopkins, Brad Pitt, Aidan Quinn, Henry Thomas
Kanal D / 22.15


'Muhtarlar' vefalı çıktı

Yayın hayatına 12 yıl önce başlayan ve geçtiğimiz yıl yayınına ara verilen ekranın sevilen yerli dizisi 'Mahallenin Muhtarları'nın oyuncuları, dizinin çekimlerinin yapıldığı Maltepe'de Maltepeliler'le buluştu. 12 yıldır her bayram Maltepeliler'le buluşan Mahallenin Muhtarları ekibi, dizinin yayınına ara verilmesine rağmen bu yıl da geleneği bozmadılar. Maltepe Belediyesi önündeki bir törenle halkla bayramlaşan oyuncular, "Sabah evimizdeki ailemizle, öğleden sonra da ikinci ailemiz saydığımız Maltepeliler'le buluşmak için buraya geldik" dedi.

Yağan yağmura rağmen ilginin yoğun olduğu bayramlaşma törenine gelen vatandaşlar "Maltepe sizinle özdeşleşti. Dizi sayesinde semtimizin adı duyuldu. Sizi çok özlüyoruz" derken, oyuncular da en kısa zamanda tekrar birlikte olacaklarının mesajını verdiler.

 
Mihrali'de iftira şoku!
Sevilen dizi Mihrali'de, Mihriban ölmek istemektedir. Mihrali ise, sevdiği kızın tavrını çözmeye çalışır ve kendisine iftira edildiğini öğrenir. Mihrali ile ilişkisi olduğu öne sürülen Fadime ise, Zilha'nın baskıları altında acı çekmektedir. Fadime işkence altında karnındaki çocuğun Mihrali'ye ait olduğunu söyler.
Kanal 7 / 21.00

Çiçek Taksi'de sapık komedisi
TRT'nin başarılı komedi dizilerinden Çiçek Taksi'de bugün, şoförler Derneği durakları denetlemeye karar verir. Ramazan, şoförleri daha dikkatli olmaları konusunda uyarır. Bu arada taksi şoförlerini öldüren bir sapık ortaya çıkar. Şoförler tedirgin olur. Celal taksisine binen müfettişi sapık sanır. Ama aslında o kişi müfettiştir.
Trt 1 / 20.30

Dünyayı kurtaran bir ABD'li daha!
The Fifth Element ismini Yunan simyasının dayandığı maddelerden almış, toprak, hava, ateş ve su. Bu dördü birleşip beşinciyi oluşturuyorlar: Yaşam. Yaşam umudunun 5. Element'in keşfedilmesine bağlı olduğu gizemli bir evrende, bir kahraman şeytanla yüzleşir. 5000 yılda bir, boyutlar arasında bir kapı açılır. Kapının bir yanında dünya, diğer yanında ise anti-yaşamdan oluşan bir madde vardır. Birisi evreni kurtarmalıdır. Ancak 23. yüzyılın New York'unda iyi bir kahraman bulmak zordur.
BEŞİNCİ GÜÇ
Orijinal Adı: The Fifty Element Yapım Yılı: 1997 Türü: Bilim-Kurgu Yön: Luc Besson Oyn: Bruce Willis, Milla Jovovich, Gary Oldman, Ian Holm,
Tgrt / 21.15
8 Aralık 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED