T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
Yeni dönemin ilkleri

Yeni yayın dönemine aynı günde giren Kanal 7 ve STV'nin, yeni programlarının ilk bölümleri bu akşam izleyiciyle buluşuyor.

Yeni yayın döneminde yerli dizilere yer veren Kanal 7'nin ikinci dizisi Mihrali'nin ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. Senaryosunu Ahmet Tezcan'ın, yönetmenliğini de Adem Ayral'ın üstlendiği dizide genç ve yetenekli bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Dik başlı genç bir kız olan Mihriban'la, dost canlısı, yiğit bir delikanlı olan Ali'nin aşk hikayesini anlatan dizinin konusu kısaca şöyle: Babası, kan davası yüzünden öldürülen Ali, annesiyle birliktedayısı Kemal'e sığınmak için Ilıca'ya gelir. Kemal, yılar önce babasının rızasını almadan evlendiği için kız kardeşine kızgındır bu yüzden onları evine almaz. Ali orada dayısının kızı Mihriban'ı görür ve o gün gelecekte yaşanacak büyük bir aşkın ilk kıvılcımları belirir.

Dünya Hali'nde, hızlanan siyaset trafiği

Mizah programı 'Dünya Hali', yeni oyuncu kadrosuyla yeni yayın döneminin ilk programında izleyicileri günlük hayatın stresinden kurtaracak birbirinden komik ve ilginç olaylarla ekrana geliyor. Güncel olayların mizahi bir yaklaşımla eleştirildiği programın bu akşamki bölümü siyasiler ve seçim üzerine olacak. STV22.30

TRT'de yayınlandığı yıllarda TV izleyicisini ekran başına toplayan Kartallar Yüksek Uçar adlı dizi, STV ekranında tekrar izleyiciyle buluşuyor. Şehirli ve kasabalı iki ailenin çatışmasının işlendiği dizide, ilk yıllarından itibaren cuhuriyetin gelişimi temel alınıyor.
Stv / 20.00


Nazi'ler hesap veriyor
İkinci Dünya Savaşı sonunda biraraya gelen Amerika, Fransa, İngiltere ve Rusya; Nazi savaş suçlularını yargılamak ve bir karar vermek için biraraya toplanırlar. Tüm dünyanın gözleri Nazi suçlularının yargılandığı Almanya'nın Nuremberg kasabasındadır. Herkes nefesini tutarak bu duruşmadan çıkacak kararı beklemektedir.
Nuremberg Duruşması
Orijinal Adı: Nuremberg Yön: Yves Simoneau Oyn: AlecBaldwin-Jill Hennessy
TRT-2-21.40


Roman gibi yaşanmış hayatlar
Televizyon izleyicilerinin Deniz Feneri programıyla yakından tanıdığı, Uğur Aslan yepyeni bir program olan Hayatım Roman'la çıkıyor izleyici karşısına. Programda, roman gibi yaşanmış ancak romanlaşmamış hayatlar taşınıyor ekrana. Kimi zaman suskuyla büyütülmüş, kimi zaman çığlık çığlığa yaşanmış ama asla hedefini bulamamış; hüzünle, kahırla, kederle, aşkla ve nefretle yaşanmış ancak umutsuzluğa kapılmamış hayatlar... Kısacası, Uğur Aslan, yabancısı olmadığı yaşamları stüdyoya taşıyacak. Aslan'ın karşısında tüm yaşamını gözler önüne serip dünleriyle yüzleşen, yarınlarına bakan 'Hayatım Roman' diyen kişiler konuk olacak.
Kanal 7 / 22.00

 
Irak'taki sıcaklık hararet yaptı
Başkent Kulisi'nde bu hafta, Irak'ta yaşanan ve Türkiye'yi de ısıtan sıcak gelişmelerle, dünyada ve Türkiye'de yeteri kadar gündeme gelmeyen Filistin halkının sorunları masaya yatırılıyor. Programa, The Economist Türkiye muhabiri Amberin Zaman da konuk olacak. Kanal 7/12.00
Afganistan Notları bitmez...
CNN'de daha önce ekrana gelen 'Bir Muhabirin Günlüğü-Afganistan Notları', kaçıranlar için tekrar yayınlanıyor. Afganistan operasyonunu 2 ay boyunca takip eden ve 7 Kasım'da Kabil'e giren ilk Türk televizyoncu olan Kaya Heyse, Afgan halkının yaşadıklarını yaptığı özel görüşmelerle anlatıyor.
Cnn Türk / 22.10

24 saatin ilk 4. saati doluyor...
Suikasti önlemek için 24 saati olan Ajan Jack Bauer'in macerası dakika dakika ekrana gelmeye devam ediyor. Gerçek zamanlı TV dizisi '24'ün dördüncü saatinde, Penticoff'u esrarengiz olayları çözdürmek üzere hapis-haneden kaçıran Jack, Kimberlay'a ne olduğunu öğrenmeyi beklerken, Senatör Palmer oğlunun cinayetle suçlandığını öğrenir.
Cnbc - E / 21.00
6 Ekim 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED