T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Trabzon'da sert tedbirler

Aybaba, Samsun yenilgisinin ardından yönetime vereceği raporla Gökdeniz ve Bushi'nin kadro dışı bırakılmasını isteyecek.

Sahasında Samsunspor'a yenilen Trabzonspor'da sert tedbirler alınacak. Bordo-mavililerin teknik direktörü Samet Aybaba, adeta küplere binerek takımda mücadele etmeyen bazı futbolcuları isim vermeyerek ağır eleştirdi. İlk 7 haftada 4 beraberlik, 2 yenilgi ve 1 galibiyet alan Trabzonspor'da Aybaba'nın yönetimden kaptan Gökdeniz ile Bushi'nin kadro dışı bırakılmasını isteyeceği öğrenildi. Aybaba, Samsun maçında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını belirterek, "Gol bölgelerinde son hareketi yapamıyoruz. Futbolcuların üzerinde psikolojik bir baskı var" derken, istifayı düşünmediğini de söyledi.

Sümer'den yasaklar

Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde futbolcu ve personele bazı yasaklar getirdi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın görüşünün alınmadan bizzat Sümer tarafından getirilen yasakların bir bölümü futbolcuların tesislere giriş ve çıkışlarını kapsıyor. Futbolcular izinli günleri hariç, tesislere gece saat 23.00'ten sonra alınmayacak ve misafir kabul edemeyecek.



30 Eylül 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED