T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
STV'de nostaljik yenilik

STV yeni yayın dönemine bugün merhaba diyor. Bir dönem TRT'de yayınlanan dramaları ekrana getirecek olan STV, kış soğuğunda izleyenlere nostalji serinliği yaşatmaya aday...

STV bugün yeni yayın dönemine merhaba diyor. Ekim ayında hem programlarında hem de müzik ve jeneriklerinde yapacağı yeniliklerle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan STV, yeni dönemde iki yeni dizi, bir yarışma ve çocuklar için hazırlanan bir programı yayına veriyor. Necla Nazır ve Salih Kırmızı'nın başrolleri paylaştığı Sevgi Ana ve Mahmut Hekimoğlu ile Melahat Abbasova'nın rol aldığı Hayatın İçinden adlı diziler, yeni dönemde STV izleyenlerinin beğenisine sunuluyor. Sunuculuğunu İkbal Gürpınar'ın yaptığı Yüzük Taşı ise, ekranların tek nişanlı yarışması... STV yeni dönemde, Tarçın ve Arkadaşları ile çocuklara seslenirken, Samanyolu Konukları ile de Türkiye'yi yöre yöre tanımak isteyenlere sesleniyor.

TRT nostaljisi

STV'de ayrıca, TRT'nin TRT olduğu yıllarda Türk klasiklerinden uyarlanan ve izleyenlerin büyük beğenisini kazanan dramaları yayınlamaya başlıyor. STV'de bugün başlayacak Kuruluş, bu serinin ilki... 600 yıllık imparatorluğun kuruluş hikayesinin anlatıldığı dizi, yayınlandığı yıllarda insanları ekran başına toplayan, üslubu, hikayesi ve kalitesi ile hafızalardan silinmeyen bir yapımdı. 12 bölüm olarak ekrana getirelecek olan dizide, Cihan Ünal, Meral Orhonsay, Yaşar Alptekin, Sema Yunak ve Sema Çelebi başrolleri paylaşmıştı. (STV/ 20:30) Kuruluş'un ardından STV, Kartallar Yüksek Uçar, Acımak, Küçük Ağa, Dokuzuncu Hariciye Koğuşu ve Doğu'nun Kartalı adlı dizileri de yayınlayacak.


Altan, eleştirileri cevaplıyor
Sedef Kabaş, Sesli Düşünenler'de gazeteci-yazar Ahmet Altan'ı konuk ediyor. Programda, basında tartışma yaratan son romanı 'Aldatma'yla ilgili eleştirilere cevap verecek olan Altan, ayrıca Türkiye ve dünyada yaşanan son olayları değerlendirirken, diğer çalışmalarıyla ilgili bilgi verecek.
Tv 8 / 18.45


Asmalı Konak'ta gergin bekleyiş
Asmalı Konak'ta bu hafta Seymen'e olanların şoku yaşanmaya devam ediyor. Herkes kulağı çalacak telefonda, sinirli bir bekleyiş içindedir. Seyhan konaktakilere Seymen'in bulunduğu haberini verir. Konaktakiler bu habere çok sevinirler ve Seymen'i geri getirmek için tüm hazırlıklar yapılır.
Atv / 21.45

 
ERDOĞAN GÜNDEMİ YORUMLUYOR
Haber Kritik'in konuğu, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan. Haluk Örgün'ün sunduğu programda Erdoğan erken seçimi, yasakları, projelerini ve Türkiye gündemini bütün yönleriyle değerlendirecek. Programda, Erdoğan, erken seçimin iptali için destek verecek mi; AİHM'ne neden başvurdu; AİHM'ne başvurmasının Türkiye'nin imajını etkileyeceği eleştirilerine nasıl bakıyor; iktidara gelirse neler yapacak; başbakan kim olacak; AK Parti'nin Türkiye için öncelikli hedefleri neler; nasıl bir ekonomi politikası uygulayacak; gelir dağılımı adaletini nasıl sağlayacak; AK Parti'nin Türkiye'nin geleceği için projeleri neler.. gibi soruları cevaplayacak.
STV - 20.00

HAVA NASIL ORALARDA..?
Her gün Türkiye'nin farklı illerine gidip seçmenin seçimle ilgili fikirlerini ve düşüncelerini ekrana taşıyan seçim özel programlarından Seçmenle Yüz Yüze'de bugün yine farklı bölgelerdeki seçim havası değerlendirilecek. 1999 seçimlerinde bölgedeki durumun, illerin sorunlarının, illerdeki seçmenin karar kriterlerinin ve seçmenin partilerle ilgili düşüncelerinin ele alınacağı programda Cem Öğretir; Erzincan, Erzurum, Sivas, Eskişehir, Afyon ve Siirt'le canlı telefon bağlantılarıyla, bölgedeki seçim havasını ve gelişmeleri irdeleyecek. Seçmenin nabzının tutulduğu programda, İzmir'de 'ilk defa oy kullananların tercihlerinin ne olacağı' konusu da ele alınacak.
CNN TÜRK - 22.05
30 Eylül 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED